От х:

Днес в x:

Пак блокада на Капитан Андреево, полицаите пишат акт след акт

Изображение 1 от 6

    50-тина представители на малките бензиностанции блокираха пътя на изхода на страната преди граничния пункт “Капитан Андреево” днес малко преди обед. Трасето бе затворено за близо час, а през това време се образува километрична опашка от автомобили, сред които и много гастарбайтери.

    Малкият бизнес в горивата настоява да не се приема законопроектът за административно регулиране на търговията с нефт и нефтени продукти във вида, в който е предложен. Според тях това ще срине бизнеса им и е в интерес на големите в бранша – веригите бензиностанции. Протестиращите са на мнение, че това пък би довело до рязко повишаване на цените на горивата. Според вносителите пък ще доведе до изсветляване на бизнеса. Днес законопроектът се разглежда в парламента.

    Това е втора блокада на границата с Турция от представителите на малките бензиностанции за седмица.

    Днешният протест на границата не е бил разрешен. След блокадата от Пътна полиция извадиха кочаните с актовете и започнаха да пишат наред.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      То
      Тончев
      17 -3
      15:39, 11 юли 2018
      В тоя фалшив Булгаристан всичко се прави в интерес на акулите! Факт!
      • 00
        001
        7 -13
        16:33, 11 юли 2018
        Смени си името на ага Тончъ ефенди!!!!!Цял свят ка... Виж коментара
      • Jo
        John
        9 -6
        16:48, 11 юли 2018
        какви акули, тарикати с по 2 лева капитал на ЕООД-то наемат бензиностанции и продават бензин с вода и без платен акциз, като ги глобят 20 бона, няма кой да ги плати, промените са тези тарикати да дадат банкова гаранция 20 бона, та да може откъде да се платят глобите за мошенгиите им!
    • 2
      Бр
      Браво
      6 -6
      20:29, 11 юли 2018
      Само актове за тия мишоци.Днес съм стоял два часа на тази блокада,докато десетина селяци подсвиркваха и уеха като мулета.За напред поне предупреждавайте,все пак има хора които работят и пътуват и нямат време да се занимават с вашите стачки.Схемата е много проста:Фалирвате и почвате да работите на франчайз за големите бензиностанций,така е в цял свят.В България сулю и пулю отвориха бензиностанций.
      • Бо
        бойко
        3 0
        12:41, 12 юли 2018
        а ти цигарки ли вкара или персил и тоалетна хартия

    Още новини

    Последни новини