От х:

Днес в x:

Кола блъсна Джордж Клуни на път за снимачната площадка на "Параграф 22"

Джордж Клуни е бил блъснат от кола на остров Сардиния, Италия, където е за снимките на "Параграф 22" по едноименния роман на Джоузеф Хелър. Той е карал мотора си на път за снимачната площадка, когато  Mercedes внезапно е изскочил пред него. На снимките, публикувани в Twitter се вижда разбитото предно стъкло на автомобила.

57-годишният Клуни е хоспитализиран с наранявания на таза, коляното и ръката.

 Джордж Клуни е режисьор на сериала "Параграф 22" и играе Шайскопф.  Хю Лори и Кайл Чандлър също участват в американско-британсоо-италианската поредица по култовия роман на Джоузеф Хелър. Джули Ан Емири се е присъединила към каста на мини сериала на Хулу, стана ясно преди ден.

Действието в "Параграф 22" се развива в Италия през Втората световна война, Ключоват фигура в историята е несравнимият Йосарян (Абът), пилот на бомбардировач в американските военновъздушни сили, който е бесен, защото хиляди хора, никога не е срещал, се опитват да го убият. Но истинският му проблем не е врагът, а по-скоро собствената му армия, която продължава да увеличава броя на мисиите, които пилотите трябва да изпълнят, за да завършат службата си.

Емери ще играе Марион Шайскопф, която е женена за Шайскопф (Клуни), но има връзка с Йосарян (Абът). Красива и страстна, но отегчена, неспокойна, малко тъжна, но насаме с Йосарян, тя е палава и забавна.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини