29 °C

Затварят двете ленти на бул. „Димитър Благоев“ за 5 часа

Със заповед на кмета на Димитровград Иво Димов временно ще бъдат затворени двете ленти за движение на автомобили на бул. „Димитър Благоев“, в участъка от кръгово кръстовище на бул. „Димитър Благоев“ при новата автогара, до кръстовището на бул. „Димитър Благоев“ с ул. „Ромен Ролан“

Временната организация на движението важи за периода от 08:00 до 13:00 часа на 12.07.2018г. (четвъртък), а причината е текущият ремонт на жилищния блок на бул. „Димитър Благоев“ №7, който също така възпрепятства и преминаването на хора по тротоара, които излизат на пътното платно, за да преминат край блока.

Движещите се автомобили по бул. „Димитър Благоев“ към ул. „Ромен Ролан“ се пренасочват по източна тангента (кръговото на Водната кула) – спортна зала „Младост“ – бул. „Димитър Благоев“ – ул. „Ромен Ролан“.

Движещите се автомобили по ул. „Ромен Ролан“ към бул. „Димитър Благоев“ се пренасочват по бул. „Димитър Благоев“ – спортна зала „Младост“ – западна тангента (кръговото на Водната кула) – бул. „Димитър Благоев“.


2 Коментара

Хороскоп за 21.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини