От х:

Днес в x:

Тенис турнир събра любители на кортовете в „Кенана”

    Пореден любителски турнир се проведе на тенис кортовете в „Кенана”. В надпреварата, организирана от двата местни клуба – ТК „Хасково 2015” и ТК „Хасково”, се включиха 8 участници. Те играха в четири групи, след което победителите излязоха един срещу друг. На финала хасковлията Румен Севов надделя над опонента си Петър Тошев с 6:2. Така Севов, който е сред инициаторите за провеждане на турнира, се класира на първо място.

    Битката за трето и четвърто място не се състоя и беше спечелена служебно от любителят тенисист Йордан Йорданов. Съперникът му Даниел Гаргов, който е общински съветник в Хасково, се отказа заради личен ангажимент.

    Първите трима получиха грамоти и медали. Домакините на състезанието предоставят и свободни часове за подготовка на шампиона.

    Следващата неделя от 11 часа се очаква да се проведе поредният любителски турнир, когато заявка за участие са дали и състезали от Гърция.

    За днес сутринта беше предвиден и детски тенис празник, но заради прогнозата за лошо време, беше отложен за следващия уикенд.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини