От х:

Днес в x:

18-годишната Бехи се нуждае от средства за лечение, играят футбол благотворително

Изображение 1 от 3

    18-годишната хасковлийка Бехие Ибрам Юсуф, която страда от тумор в мозъка, се нуждае от средства за терапия в клиника в Турция. За подпомагане на лечението й е организиран благотворителен турнир по футбол в СУ „П. Р. Славейков“ в Кърджали. Той ще се проведе на 14 юли от 9 часа, съобщи организаторът Емрах Юсеин, който е познат на семейството на момичето. За участие в турнира и за повече информация желаещите могат да се свържат с Емрах на тел. 0886 553724.

    Участниците и гостите на турнира могат да дарят средства, които ще бъдат в подкрепа на 18-годишната Бехи. През септември 2016 г. момичето премина терапия, но сега отново се нуждае от лечение и е в болница в Анкара. Като начало от болницата й поискали 50 000 турски лири, за да се започне с химиотерапията. Семейството й не разполага с необходимите средства.

    Нека подадем ръка на Бехи, за да не изгубим още един живот. Молим всеки, който може, да помогне, призовават близките на Бехи. Публикуваме и банковите сметки, където може да се даряват средства.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бъ
      българин
      12 0
      13:35, 4 юли 2018
      да е живо и здраво детето.дано се излекува на100%.съвет към близките:ако желаете помощ в бг......дайте сметка на български,която да разбирам и лично аз да помогна.успех

    Още новини

    Последни новини