От х:

Днес в x:

Адриано Дженев влиза в националния тим за Европейската отборна лятна купа

    Най-добрият тенисист от юношеската лига на ТК “Хасково 2015“ Адриано Дженев е част от националния отбор, който ще представи България на Европейската отборна лятна купа по тенис за момчета до 14-годишна възраст (European Summer Cups 14 &under) в Бургас. Състезанието ще се проведе от 30 юни до 3 юли на кортовете на тенис-център „Авеню".

    В турнира ще участват 10 отбора от България, Андора, Азербайджан, Хърватия, Латвия, Молдова, Черна гора, Румъния, Русия и Швеция. Всяка от държавите-участнички се представя от трима състезатели и капитан на отбора.

    Капитан на българския отбор в предстоящите двубои е Радослав Лукаев от ТК “Авеню“, който през 2000 г. достига до полуфинал на престижния турнир „Уимбълдън“, като състезател в категория юноши до 18 г.

    Освен Адриано Дженев страната ни ще представят още състезателите от тенис-клуб „Авеню“ - Динко Динев и Драгомир Драганов .

    Първите два тима в крайното класиране ще се състезават на финалите на турнира.

    Европейската отборна лятна купа по тенис за момчета до 14-годишна възраст е част от календара на спортните събития на община Бургас.

     Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини