От х:

Днес в x:

Какво трябва да знаеш, ако се срещаш с българин (видео за чужденки)

Момичетата са предупредени на английски и португалски, какво да очакват, ако са избрали да имат връзка с българин. За това се е погрижил специализираният канал Dating Beyond Borders. Той, впрочем, може да се окаже полезен също за българките, които излизат с мъж от друга народност, както и за българските мъже, които се срещат с чужденка. Описани са специфичните черти на националната култура на мъжете и жените от доста страни.

А ето и какво трябва да има предвид една чужденка, ако е избрала да започне връзка с българин:

1. Той вероятно ще похарчи всичките си спестявания за скъпа кола, нов телефон и всякакви скъпи дрехи и аксесоари, само за да направи впечатление. Очаквай същото, когато се стигне до това да се грижи за теб.

2. Той ще се справи с всички проблеми. Даже когато не знае как, той е достатъчно уверен да опита. Можеш да разчиташ на него да бъде момче за всичко в живота ти.

3. В неговото съзнание всички мъже искат да са с теб. Да, той е обсебващ и прекалено покровителствен тип.

4. Идва традиционното обяснение за завъртането на главата, както и цъкането с език за отрицание. Показано е нагледно и че бългаското ти гадже казва „м-ъхъ“, както почти всички други по света в знак на съгласие.

5. Следва най-хубавата чест – идва майка му. "Какво си му дала?", пита тя. "Има хапчета за всичко в наше време", иронизира майчето. И се започва едно лечение с ракийка и черен пипер – вътрешно и външно.

Българите обичат своята ракия, и не само да я пият. Могат да се правят много неща с това плодово бренди, включително почистване, гласи следващото предупреждение...

6. Такова. Думичката, която ще чуеш най-често от българина, с когото се срещаш и неговите близки. Няма страшно. Може да означава всичко. В диалога изобилстват изрази като „да таковам таковата“. Всъщност целият диалог се състои от разнообразни приложения на тази дума.

7. Приятно гледане!

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ив
    Иван Венков
    2 -6
    14:48, 26 юни 2018
    Много грешки ! Все едно ***** е писал тази статия... Виж коментара
  • 2
    Ив
    Иван Венков
    1 -3
    14:49, 26 юни 2018
    Защо думата по-мак е със звездички?
  • 3
    Ив
    Иван Минков
    1 -2
    17:17, 26 юни 2018

    Думата по-мак най вероятно е със звездички защото много хора (включително и ти) се опитват да я употребяват като обидна.Първия коментар е пример за това.

  • 4
    Wo
    wow
    4 -2
    18:47, 26 юни 2018
    В грешка сте вие, господа. Супер забавно е, и доста вярно. Просто се забавлявайте малко между троленето
Последни новини