От х:

Днес в x:

14 °C

Робърт Михайлов подобри световния си рекорд на „тяга” в Купа „Антон Колев”

    В Хасково днес падна световен тежкоатлетически рекорд по време на турнира Купа „Антон Колев”. 

    Робърт Михайлов от „Марек” -Дупница подобри своя световен рекорд в движението „мъртва тяга”. Той вдига в категория д 83 килограма. Новото му постижение е 330 килограма.  

    Сутринта в състезанието минаха атлетите в трите най- леки категории. Включиха се общо 25 участници. Отлично представяне на всички хасковски участници

    На обяд стартира и  записването за тежките категории. Силоваци от публиката също записаха участие в играта  за най-много повторения  със 100 –килограмовата щанга на лежанката.  

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      +-
      +-
      11 -11
      20:37, 23 юни 2018
      Добре, този вдигнал, ще се хвали.
      Но каква е ползата за останалите членове на обществото?!
      Защо това трябва да е новина?
      • Да
        Даниела_1529777049
        21 -10
        21:04, 23 юни 2018
        Новината, господине или госпожо е, че за поредна година се провежда събитие, което води в Хасково хора от цяла България, за да отададът почит на Антон Колев; за да пробват шансовете си, за които са се готвили всеки ден; за да се забавляват заедно. А Вие какво направихте днес за останалите членове от обществото, достойно за новина?
    • 2
      Въ
      Възмутен
      16 -5
      21:00, 23 юни 2018
      Браво, чудесно, това е страхотна новина, ако можеше само да им се ограничат участията в организираната престъпност - палежи, измами и всякакви видове поръчки, щеше да е чудесно.
    • 3
      Чл
      Член на обществото
      21 -12
      21:28, 23 юни 2018
      Днес, докато пазарувах в Lidl с малкото си дете видяхме няколко мъже с трика ,които неприлично очертаваха техните огромни тела,не мисля че това може да е пример за достойно поведение и всъщност ми е интересно тези хора преди състезание някой изследва ли ги за стероиди и забранени субстанции или в този спорт е позволено всичко?
      • Су
        СУ
        5 0
        10:53, 25 юни 2018
        Явно си член и на боляровската болница. Не разбирам от кога спорта стана неприличен или триката им. Сигурен съм, че като идете на плаж и слагате превръзка на очите на детето си, за да не гледа тези голи тела дори без трико. Един ден ще ви се иска да го откъснете от компютъра това ваше дете, но ще е прекалено късно, ще носи трико само на София прайд.
    • 4
      То
      Тоно
      0 0
      15:52, 25 юни 2018
      Браво бе СУ много добре казано... И аз не бих се справил по добре.

    Случаен виц

    Последни новини