От х:

Днес в x:

Решават кой ще е новият почетен гражданин на Димитровград

21 точки включва проекта за дневен ред на редовното заседание на Общински съвет - Димитровград, което ще се проведе на 28.06.2018 г. (четвъртък), от 09.00 часа, в зала "Гросето". 

Очаква се да бъде взето решение за носителя за званието „Почетен гражданин на Димитровград“.  Гласуването за двете номинации - на журналиста Димитър Беремски и културиста Добромир Делев, ще бъде анонимно. Почетен гражданин на Димитровград ще стане кандидатът, получил две трети от гласовете.

Съветниците ще решават дали да бъде закрито ОП "Обществена пералня", тъй като приходите, които то генерира, не покриват разходите, необходими за дейността.

Сред точките за обсъждане е и предложението за освобождаване на д-р Елисавета Иванова като управител на „Медицински център-Димитровград” ЕООД.

Сред точките са и одобряване на задание и даване разрешение за откриване на процедура за изработване на Подробен устройствен план-план за регулация и застрояване на части от общински имоти, както и продажба на недвижими имоти, общинска собственост.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    !?
    !?!?!?
    1 0
    13:07, 25 юни 2018
    Някой може ли да ми каже тоя културист какво е направил за Димитровград и на каквооснование го предлагат за почетен гражданин?
Последни новини