От х:

Днес в x:

Второкласничка интервюира директорката на “Рилски”, пита за басейн

    Второкласничката от хасковското училище “Св. Иван Рилски” Златина Паскова интервюира директорката Тонка Ченголова, като един от въпросите бе за възможността да се направи плувен басейн в школото. За съжаление, отговорът бе разочароващ за младата журналистка, която сама бе подготвила въпросите си към директорката. Блиц-интервюто се проведе в днешния парад на професиите в “Св. Иван Рилски” по проект “Твоят час”. Децата се бяха дегизирали с характерните атрибути на избраната професия, като преобладаваха лекарите и медицинските сестри. Имаше малки полицаи, пожарникари, художници, музиканти, пилоти, журналисти, готвачи, шивачи. Децата дефилираха в двора на училището пред родители, които не сваляха телефони и камери, за да запечатат момента.

    По проекта второкласниците са били на посещение в различни институции, за да се запознаят с професиите, разказаха ръководителите на проекта. Били са в авиобаза Крумово, на гости в Младежкия център, в пожарната, в полицията, в редакцията на вестник “Хасковска Марица”, на художествени изложби, в театъра. Всяко от децата е харесало определена професия и в днешното дефиле показа предпочитанията си.

    В двора и във фоайето на училището бе подредена и изложба със снимки, запечатали посещенията на децата.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бо
      Боян Боянов
      4 -6
      16:41, 21 юни 2018
      Въй тва с кво ги храните тия деца бе !
    • 2
      Va
      Vai
      1 0
      16:59, 21 юни 2018
      Въй, ти от кве село беше бре?
    • 3
      Ам
      Ами..:
      0 -1
      15:22, 23 юни 2018
      Ако **** ******* не беше дал 10 милиарда да санира блокове, в които живеят по 5 баби и циганските блокове, можеше да има басейн във всяко учулище.
    Последни новини