От х:

Днес в x:

Вандал,обижда и удря полицаи.Осъдиха го

23-годишен младеж от Златоград бе осъден на 10 дни арест, заради буйства, обиди към полицаи и арогантно държане. Пияният А. В. К успял да изкърти леглото в помещението за задържане, което е било захванато с анкерни болтове към цимента. Преди това буйният младеж искал да се съблича гол и да уринира върху одеалото на леглото.  

Разправията му с органите на реда започнала късно след полунощ пред местна дискотека. Младежът без причина започнал да се заяжда с униформените. Провокирал ги като се подпрял, а след това ударил по тавана служебния им автомобил. Не искал да се махне с аргумента, че колата е държавна и е била купена с неговите данъци, а те са " негови слуги и че трябва да се съобразяват с народа".
При опит да го укротят той ударил единия полицай и го нарекъл „палячо, смешник, помияр“. Наложило се да бъде задържан. А. В. К влязал в колата и пуснал телефона си да снима себе си и полицаите, искал да качи видеото в интернет.
Записът е гледан от магистратите по време на съдебното заседание. От него става ясно как пияният младеж с вдигнати крака на бюрото в Районното управление обижда и показва среден пръст. 
Районния съд в Златоград му наложи 10 денонощия арест за поведението му в РУ-то и около патрулния автомобил пред дискотеката. Младежът, който не е осъждан, вече изтрезнял обяви на съдията, че съжалява за случилото се.
 
СмолянБГвести
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини