От х:

Днес в x:

"Риболовът невъзможен" по Viasat Explore

Риболовът невъзможен
Започва в понеделник, 25 юни, в 22:45
Сезон: 1
Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Последвайте трима приятели, които тръгват на екстремно риболовно пътешествие по света в грандиозно ново ТВ шоу. Чарли, Джей и Блоуфиш са маниаци на тема риболов и всеки "специализира" в определена област. Тримата постоянно плетат планове за най-странните и екстремни риболовни пътешествия и се отправят към десет фантастични дестинации из цял свят.
От риболов с харпуни на Бахамите до скачане с бънджи в Британска Колумбия и надхитряне на крокодили в Кения, мисията им е да заловят неуловими водни обитатели по най-забавните и причудливи възможни начини. Ще се потопите изцяло в изпълнените с адреналин пътешествия, за които повечето рибари само са си мечтали. Присъединете се към тримата приятели по света, за да станете част от най-екзотичните и необикновени морски приключения.

Дървесните хора
Започва в четвъртък, 5 юли, в 22:45 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Скрита в гъстите гори в северозападните американски щати, група мъже търси истинската свобода - живот по върховете на дърветата, напълно изолиран от съвременния свят.

За тези хора техният избор е сбъдната мечта - живот, в който те налагат правилата, вместо да се събразяват с офисното ежедневие и условията на градския живот. Всеки от тях има собствени причини да избере този начин на живот, но той не е лесен.
"Дървесните хора" проследява историите на Майк, Стив, Итън, Аза и Джей, докото изграждат своите домове в гората и подготвят най-важните неща за живота извън електрическата мрежа, за лов, фураж, бартер. Те правят всичко необходимо, за да оцелеят на това невероятно място.

Електричество и лед
Започва в петък, 13 юли, в 22:45 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

"Електричество и лед" проследява три компании в Аляска в свирепа конкуренция помежду си, докато се борят със смразяващи температури, опустошителни бури и липса на видимост, за да снабдят с електричество хората, чиито живот зависи от него.
Висококвалифицираните служители на "Аляска Лайн Билдърс", "Електрик Пауър Конструктърс" и "Сити Електрик" се конкурират за опасните за живота, но изключително добре платени длъжности, които могат да се намерят само в 49-ия щат. Тези мъже работят в свят, в който човек за човека е звяр, но това им дава заряд.

На лов
Започва в неделя, 22 юли, в 19:45 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 10 x 30 мин.

Майк Андронако и неговата устата и шумна бригада определено не са на мястото си в миниатюрното предградие Ню Канаан в Кънектикът.
Произхождайки от бедни семейства, те се отличават от богатите собственици на скъпи къщи в квартала, но водят тази уникална война с неочаквано агресивен биологичен вид в град под обсада. Те се опитват да се справят с драстично нарастващия брой белоопашати елени, които представляват заплаха за цялата общност.

Запаленият ловец с лък Андронако и екипът му прекарват зимния ловен сезон от заден двор на заден двор, преследвайки пакостливите елени. Въпреки всички различия, те трябва да намерят начин да се спогодят с местните жители и обикалят от врата на врата, за да искат разрешение да навлязат в частната им собственост в преследване на плячката.
Ексцентричен културен сблъсък, който поражда множество комични ситуации.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини