От х:

Днес в x:

Гала концерт и награждаване за финал на международния фест „Вълшебен свят”

    С гала бест концерт с изпълнения на най-добрите танцьори от трите дни и награждаване ще завърши международният фестивал „Вълшебен свят”. Изпълненията им започват в 18:30 часа днес в читалище „Заря” в Хасково. На сцената ще се качат най-добрите петима солисти, три дуета и петнайсет групи и формации, които ще се борят за най-големия приз на фестивала - „Гранд при”.

    Връчването на специалните награди в трите категории е от 20 часа, когато ще бъде връчена и купата на кмета, която ще получи един от най-атрактивните колективи извън Хасково.

    Изявите на участниците продължават и днес на две сцени - в читалище „Заря” и Младежкия център. Танцьорите ще се състезават в няколко стила – шоу денс, хип хп, модерн, all ladies latin, бели денс, боливуд и брейк батъл. Програмата за изпълненията в неделя може да видите в една от снимките. Директни излъчвания може да гледате  на този сайт в секция Мултимедия.

    С това ще приключи третият фестивален ден от 12-тото издание на международния фест, организиран от спортен клуб „Рона” със съдействието на община Хасково. Тази година форматът събра рекорден брой участници - близо 1500 танцьори от 104 колектива от 13 държави. Миналата година състезателите бяха от 52 клуба.

    „Смея да твърдя, че има световни и европейски състезания, които нямат такава натовареност и тежест. „Вълшебен свят” се превръща в едно от най-мащабните, най-авторитетните и най-престижни събития за цяла България”, заяви директорът на фестивала Милена Налбантова при промотиране на събитието.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ви
      Виляна
      5 -8
      14:25, 17 юни 2018
      ама какво разправят залите се пръскат по шевовете направо,100хил човека гледат фестивала.бутат се!и на 20 различни зали да го направи госпожа “Дарданели” сама знае че не е нищо особено.сега ще накара майките-робини да я защитават.той защо Тахир избяга от нея,защото я знае каква е-пред хората и тамцьорите едно:зад гърба им друго.скоро и без деца ще е.
    • 2
      Ви
      Виляна
      4 -9
      14:26, 17 юни 2018
      едно по едно ще избягат и няма кой да има да играй... Виж коментара
    Последни новини