От х:

Днес в x:

Без градски транспорт в Хасково от 14 до 15:30 часа

Хасково ще остане без градски транспорт за час и половина днес. Автобусите ще спрат превозването на пътници от 14 до 15:30 часа във връзка с националния протест на превозвачите, който е подкрепен от местни фирми. Това обясни Генков Генков, шеф на фирма „Златно Руно“, обслужваща градските линии. В това число влизат автобусите, превозващи хора към крайните квартали на града – Болярово, Орфей, Източна индустриална зона.

Хасковските превозвачи протестират срещу готвения законопроект, който предвижда създаване на Българска автомобилна камара. Според тях създаването на тази камара ще облагодетелства няколко големи фирми и ще дискриминира останалите.

Протест ще има и на автогарата в Хасково. Оттам тръгват автобуси на многобройни фирми и не е ясно кои от тях ще протестират и кои не, но е много възможно между 14 и 15.30 часа да има отменени извънградски курсове.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Еж
    ежко
    9 -3
    12:32, 14 юни 2018
    Тоя Генко един *бизнесмен*, дето я кара на самотек и облаги и далавери още от времето на стария кмет Гошето Иванов. На човека не му се работи и това е само предтекс. Да вземи да спре изцяло работа и без туй автобусите вървят празни по линиите.
    • Ге
      Георги Иванов
      7 0
      12:54, 14 юни 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
    Шо
    шофьорчето на маршрутката
    6 0
    14:38, 14 юни 2018
    как без градски транспорт. това е най-редовния градски транспорт на света и вие сега ще го спрете. ужас. до къде я докарахме.добре че в нашата махала рейс минава само по новолуние та днешната стачка не ни засяга.
  • 3
    Ку
    Курти
    7 0
    14:48, 14 юни 2018
    Добре че е стачката ,да разберем , че имало и ,,,,Градски транспорт,,,, в Хасково.
  • 4
    Ли
    Линия 3
    1 0
    09:54, 28 юни 2018
    Днес от сутринта вали дъжд и реших да си хвана маршрутката по линия 3. Намирам разписанието и пише, че от стадиона ще тръгне в 9.15! Аз съм трета спирка значи към 9.18 трябва да съм на спирката. Часът е 9. 05 аз си допивам кафето накрак и виждам през прозореца, че въпросната маршрутка си минава надолу без изобщо да спре на спирката (то още никой не се е появил) Излизам на спирката в 9.10, събрахме се с две комшийки, които казаха че шофьора често прави този номер, викнахме такси и с парите за билетчето си ни закара където искахме. Така завършва тази щастлива за нас, но не и за шефа Генко Генков история!
Последни новини