18 °C

Хасковлии: Делян Добрев и Добри Беливанов са най-влиятелните личности

Областният шеф на ГЕРБ Хасково Делян Добрев и кметът Добри Беливанов са най-вилятелните личности в Хасково. Това показват резултатите от анкетата на Haskovo.net, в която за гласуване бяха предложени пет имена. При това Делян Добрев е бил посочен от почти половината участници като най-влиятелна личност – 238 читатели или 49.6 процента от общия брой гласували – 480.

Кметът Добри Беливанов пък е предпочетен от 95 участници в анкетата, което прави 19.8 на сто.

На трето място в своеобразната класация е областният управител Станислав Дечев, за него са глували 11.3 процента или 54 души.

Следва председателят на Окръжния съд в Хасково Миглена Тянкова с 47 гласа или 9.8 на сто от гласовете. След нея с малка разлика е шефът областната дирекция на МВР Ангел Цанков, посочен от 40 читатели или 8.3 процента.

Най-малко гласове – 6 или 1.3 процента е получила шефката на Общинския съвет Таня Захариева.

Анкетата няма представителен характер, дава само обща предствата за нагласите в обществото. Допитването може да бъде допълнено в коментарите под статията, като всеки читател може да посочи своя фаворит за най-влиятелна личност в Хасково, извън посочените в анкетата. Плюсовете и минусите за предложението ще определят неговата тежест.

Haskovo.net


19 Коментара

Хороскоп за 26.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини