От х:

Днес в x:

Ангел Джамбазки: Западните фирми да плащат в България европейски заплати

Изображение 1 от 3

    Западните фирми да плащат клоновете си в България толкова, колкото плащат и в Европа. За това настоя на среща в Хасково евродепутатът Ангел Джамбазки. Той се срещна с хасковлии по повод двойните стандарти, които практикуват редица западни производители. По-ниското качество на много стоки, а в нередки случаи и по-високата цена на продукцията им в Източна Европа бе поводът за срещата в областния град.

    Според евродепутата богатият Запад иска буквално да открадне транспортния бизнес на българските фирми, като налага нови правила. Според Джамбази вдигането на стандарта на живот на българите е крайно належащо и това може да стане с държавен заем. Като пример за подобна политика той посочи Гърция.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      ,уе
      7 -1
      21:36, 10 юни 2018
      така е ама ти кажи що не им дават - на "Ядзаки" що им е казано да дават ама не повече от "българските" "фирми"
    • 2
      Ке
      Кенанския Маймун
      6 0
      00:36, 11 юни 2018
      Сиктир бре Албански шуврантии. ВМРО "Красьо Караосманов" дадоха Македония на Албанците
    • 3
      Ха
      Ха де
      4 0
      14:28, 11 юни 2018
      Тия работи защо ги говори в Хасково, ние нито ще го решим този проблем, нито сега за сефте чуваме за него. Да напише план като Макрон, да събере съмишленици и да го защити в ЕС, нали затова е пратен в този евро парламент. Ама тука е по-лесно да замаява хората преди да си иде на топло в Брюксел.
    • 4
      Jh
      JHB
      2 -2
      14:41, 11 юни 2018
      Джамбазки ли си, конекрадов ли си, не знам, но е лесно е да се иска само от богатия запад(по твои думи), а в същото време да се угодничи на путин, най вече от депутати от твоята партия. Ако искаш западни заплати, късаш с русия. Ако искаш съветски заплати( 200 лева им е минималната в русия), късаш със запада. Това е, много е просто.
    Последни новини