От х:

Днес в x:

Безплатен превоз до Карлово за мача Хасково: Садово

Безплатен превоз осигурява за феновете ръководството на ФК „Хасково 1957“ за мача срещу тима на Садово, който ще си играе днес /събота/ на неутрален терен. Двубоят е на стадион „В.Левски“ в Карлово от 18 часа. Срещата е бараж за влизане в Трета югоизточна лига. Правото на този мач ФК „Хасково 1957“ си спечели, след като стана шампион на Областната футболна група.

Три автобуса са подготвили организаторите за Карлово - един 50 местен и два по-малки. Около 50 фенове са заявили до момента, че ще пътуват, има свободни места, а дори и да се напълнят автобусите, никой желаещ да подкрепи отбора няма да бъде върнат, обеща президентът на клуба Делчо Корчев.

И двата отбора ще разчитат на опитните си играчи. Садово точат мерника си, разчитайки на футболисти, записали победи с фланелките на „Локо“ и „Ботев“ -Пловдив.

Хасковлии обаче държат летвата високо с една от легендите на „Левски“- играещия си треньор Емил Ангелов -Бабангида и с участието на Влади Зафиров.

„Двата отбора са равностойни, всичко е 50: 50, но с подкрепата на родните фенове може да бъдат наклонени везните в полза на Хасково. Тръгваме, естествено, с настройка за победа“, коментира Делчо Корчев.

Сборният пункт е в 15.30 часа на площадка „Спартак“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини