От х:

Днес в x:

Златотърсачи в Берингово море и шеги с истинска наука по Discovery през юни

Злато в Берингово море
От вторник, 12 юни, в 21:00 ч.
Летният сезон за търсене на злато е в разгара си в Ноум, Аляска, и златната треска на скалата е превърнала Берингово море в Дивия запад. На 130 км от цивилизацията, законите, на които се подчиняват златотърсачите, и обноските им са извън контрол. Всяка унция злато, която някой друг изкопава, е изгубена завинаги за останалите. Когато конкуренцията настъпва, златотърсачите трябва да отстоят териториите си, или да се откажат от златото. Новопристигналият Кен и чудовищната му машина навлизат с грохот в Берингово море, докато оперативните разходи се покачват. На скалата Шон и Крис се борят за късче злато, а Емили разширява амбициозния си проект, докато проблем с кислорода не заплашва целия ѝ сезон. Успехът не идва лесно при златотърсачите, но те са заложили всичко на карта в името на крайната си цел - сияйните късчета злато.

Що за цена?
От събота, 23 юни, в 21:00 ч.
Из целите САЩ автоманиаци колекционират уникални антични автомобили от десетилетия. От винтидж мотори до стари хотрод брони, прашасалите открития в задните дворове могат да струват цяло състояние. В поредицата, автоекспертът Денис Пиценбаргер пътува из страната, за да открие невероятните екземпляри от колециите... Дали ще се натъкне на гаснещ в задния двор автомобил, или на находка на автошоу - той винаги успява да изненада себе си и местните собственици със своите открития. От Додж Чарджър от 1973 г. до Келер Супер Чиф от 1948 г., всеки епизод разкрива и историята на колата, както и връзката на собственика с неговото съкровище на четири колела.

Американски чопър
От неделя, 3 юни, в 19:00 ч.
Десет години след края на пълната с недоразумения съвместна работа, баща и син, които правят мотоциклети по поръчка, продължават напред със собствени работилници и собствен живот. Но дали Пол старши и Пол младши са готови да забравят за бурното си минало и да опитат да създадат по-стабилни взаимоотношения? Работилниците им се модернизират, но Пол старши може би малко е надценил възможностите си, като е обещал да свърши работа в невъзможно кратък срок на супер известен международен клиент. В същия момент Пол младши работи над мотоциклет за една от най-големите компании в мотоциклетната индустрия. И когато мотоциклет, който са направили заедно преди години, се появява отново в запуснато състояние, може би ще се окаже маслиновата клонка, която Пол младши е готов да подаде, за да се свърже отново с баща си.


Наука без ограничения
От четвъртък, 7 юни, в 22:00 ч.
Джони Галеки е домакин на супер забавната поредица, в която той и неговите колеги шегаджии Тамара Робъртсън и Джейсън Латимър си служат с последните открития на науката, за да правят шеги, каскади и номера. Заедно организират екип от изобретателни учени, които използват познанията си в областта на химията, физиката и инженерството, за да осъществят невиждани до момента номера, които представят на зрителите забележителни и необичайни достижения на науката. От демонстрация на мощни химични реакции под прикритието на готварско шоу, до "контрол" на предмети със силата на ума - шегите са пълни с истинска наука, както и със здравословна доза хаос!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини