От х:

Днес в x:

Джип блъсна линейка до Цигарената в Хасково

    Лек автомобил Опел Фронтера блъсна линейка на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „Васил Левски“, до Цигарената в Хасково. Инцидентът стана около 11 часа днес.

    Джипът и специализираният автомобил се движили един зад друг по „Васил Левски“. Отпред бил Опелът, шофиран от жена на средна възраст, която пътувала с мъжа си. Водачката тръгнала да прави обратен завой на кръстовището в посока квартал Орфей. Тя обаче не успяла да вземе завоя и предните гуми опрели в бордюра. Давайки на заден ход се блъснала в специализирания автомобил, движещ се в лявата лента на платното, обясни единият от медиците, пътуващ в линейката. Бяхме тръгнали да заредим с гориво, каза още медикът и подчерта, че в автомобила на хасковската Бърза помощ не е имало пациент.

    При инцидента няма пострадали, двата автомобила бяха с леки материални щети. На място пристигнаха полицаи за изясняване причината за катастрофата.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Jo
      John
      23 -6
      12:40, 1 юни 2018
      откъсана пача с телешки номер!
    • 2
      00
      001
      17 -6
      13:42, 1 юни 2018
      Направили са от мухата слон!!!!!КАТ защо изобщо се занимават с тях при положение че няма дори материални щети!!!!!!Да не говорим че по принцип ако няма пострадал изобщо не ходят на местопроизшествието!!!!!!
      • +-
        +-
        2 -8
        15:06, 1 юни 2018
        Вие, прочетохте ли статията, преди да коментирате... Виж коментара
      • 00
        001
        6 -2
        16:12, 1 юни 2018
        Май май ти не си я прочел!!!!!Пише с леки материални щети въпреки че от снимките е видно че няма такива!!!!А и за това ПТП КАТ не са длъжни да ходят по закон!!!!
    Последни новини