От х:

Днес в x:

Децата на „Арда“ станаха областен шампион по футбол

За поредна година детският футболен отбор на „Арда“ Кърджали спечели безапелационно шампионската титла в областната група.

Изключително ценната шампионската купа за младите надежди на „Арда“ бе връчена на капитана на отбора Алкан Ружди от кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис и председателя на Зоналния съвет към БФС Димитър Енчев. Тържественото събитие стана по време на откриването на напълно обновения стадион „Дружба“ в Кърджали.

Възпитаниците на треньора Сюлейман Шефкед приключиха турнира без нито една загуба, отбелязаха 80 гола, а допуснаха само 9. Голмайстор на областното първенство за деца стана Хайри Тефик от „Арда“, който отбеляза 38 гола в мачовете на своя тим. За най-добър вратар бе определен Севгин Хасан, а за най-полезен играч – Алтан Ружди, и двамата от „Арда“. Така кърджалийските деца се класираха за следващия етап на Държавното първенство.

 „Тази купа е признание за положения труд и старание от ваша страна през изминалия футболния сезон. Пожелавам ви много успехи и за в бъдеще“, каза председателят на Областния съвет на БФС Тургай Али.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини