От х:

Днес в x:

Paramount официално задраска Трасформърс

Paramount официално изтегли „Трансформърс 7“ от листа с премиерите си за 2019г. 

Очакваше се филмът да дебютира на 28.06.2019г. Студиото все още планува премиерата на „Бъбълбий“ на 21.12.2018г. Майкъл Бей режисираше първите 5 от поредицата. Травис Найт е поел режисьорския стол за Бъмбълбий. 

На премиерната дата на Трансформърс 7, студиото ще пусне комедията на Тифани Хадиш „Limited Partners“. Парамаунт подготвиха проекта миналата есен със сценаристите Сам Питман и Адам Кели. От името на Artists First ще продуцират Питър Принсипато, Итали Рейес и Джоел Задак. 

Студиото обяви още премиерната дата на биографичния филм за Елтън Джон „Rocketman“. Очакваме го на 17.05.2019г. В главната роля гледаме Тарон Егъртън. Режисьор е Декстър Флетчър. Продуцент е Матю Вон. Сценарият, дело на Лий Хамил, ще проследява възходът на Елтън Джон в кралската музикална академия и превръщането му в световна супер звезда. 

Бе обявена още една корекция в премиерната дата на адаптацията по Стивън Кинг „Гробище за домашни любимци“. Новата дата е 05.04.2019г.

Петте филма от поредицата Трансформърс са събрали до момента общо $4,4 млрд. „Трансформърс: Последният рицар“ от 2017г. бе най-слабия от към приходи, с едва $ 605 млн. от световния си боксофис.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини