От х:

Днес в x:

СУ „Васил Левски“ в Ардино изпрати поредния си випуск

Младост, красота и цветя изпълниха двора на СУ „Васил Левски“ в Ардино. Със сълзи в очите, 22-та абитуриенти от най-голямото ардинско училище прекрачиха прага му за последен път, за да кажат „довиждане” на учителите и приятелите си.  Многократно отброяваха от 1 до 12,преди да поемат по вълните на океана, наречен живот.

Директорът Аника Петрова не скри голямото си вълнение от раздялата с поредния випуск. Тя лисна менче с вода за здраве и късмет, преди абитуриентите да излязат от сградата на учебното заведение и им пожела попътен вятър.

Класният ръководител на зрелостниците Шена Али с нескрита тъга от поредната раздяла, пожела на своите ученици да бъдат борбени и уверени в себе си.

По отколешна традиция випускниците в Ардино се изпращат на градския площад. Зрелостниците, водени от мажоретния състав към училищетo по проект „Твоят час” с ръководител Зоя Пашова, дефилираха пред близки, родители и приятели в своята първа звездна вечер. Цветя, сълзи и много снимки за спомен от тази незабравима за мнозина абитуриентска фиеста бяха основните моменти от празника.
Много от завършващите вече знаят къде ще продължат образованието си.

Деря Сабри от Млечино мисли да продължи образованието си в Стара Загора. „Прекарах незабравими години в училището. Учителите ни подготвиха не само по отделните предмети, но и за живота“, заяви абитуриентът.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини