От х:

Днес в x:

Шестима хасковски учители получиха награди от МОН

    Областният управител на Хасково Станислав Дечев прие като домакин тържествената церемония по връчването на годишните почетни отличия на Министерството на образованието и науката „Неофит Рилски“ по повод 24 май- Ден на българската просвета, писменост и култура. В Хасковска област техни носители са вече шестима учители.

    Те получиха грамотите си от областния управител и началника на Регионалното управление на образованието Христина Боева. В емоционално обръщение към залата Станислав Дечев сподели своите спомени от 24 май като дете. Той поздрави присъстващите ученици и се обърна към отличените преподаватели и, като подчерта:„За мен е изключително важна днешната празнична среща с вас и възможността да ви кажа своето искрено благодаря“.

    “Прекланяме се към вас и труда ви!“, обърна се към учителите и шефът на образованието в Хасково Христина Боева.“Да оставим на децата си един по-добър свят, а на света -по-можещи хора“, завърши тя словото си.

    Почетните грамоти на МОН получиха Тихомир Праков, старши учител по английски език в ЕГ“Проф.д-р Асен Златаров“- Хасково, Елза Близнакова, главен учител по биология и здравно образование в СУ“Св.Паисий Хилендарски“- Хасково, Владимира Самарджиева, старши учител по техника и технологии в ОУ “Алеко Константинов“- Димитровград, Йоана Гачева учител по професионална подготовка в ПГЛП “Райна Княгиня“- Хасково, Теодоринка Иванова, директор на СУ“Св.Климент Охридски“- Симеоновград. С грамота от Съюза на работодателите в България е награден директорът на ОУ “Васил Левски“ -с.Книжовник Валентин Краев.

    Това отличие е огромна гордост за мен. Чувствам се по-израснал“, каза при получаването на наградата си Тихомир Праков. „Няма невъзможни неща, има различен път!“, тези думи пък завърши благодарствената си реч Валентин Краев.

    По време на тържествената церемония бяха отличени и учениците: Христина Паталова от 6 клас в СУ “Св. Паисий Хилендарски“ Хасково, Виктория Димитрова от 6 клас от СУ “Св. Паисий Хилендарски“ Хасково, Александра Атанасова от 4 клас от СУ “Васил Левски“ Хасково, Жаклин Проданова от 7 клас от СУ“Васил Левски“ Хасково и Мая Генева от 11 клас от ПГТ “Александър Паскалев“ Хасково.

    “ Много съм щастлив от наградата. Старах се през тези четири години да съм много активен ученик и виждам, че съм го постигнал“, благодари за отличието си Александър Атанасов от 4 клас от хасковското СУ “Васил Левски“.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      52
      524186
      9 0
      15:38, 24 май 2018
      Как така Насенцето от ученическото общежитие не е между наградените. Направо да не повярва човек. Обра всички награди, ама пак не иска да се пенсионира. Вече цяла петилетка шефа не я праща в пенсия и й дава големи заплати, защото не излиза от кабинета му, за да продължава да е началник, докато може да ходи. Тая излагация няма ли да има край някога. Аман от нахални началници.
    • 2
      Ня
      някой
      3 0
      22:04, 26 май 2018
      Валентин Краев награден? Да е..а педераса некадърен! Мръсно подлизурско мекотело!
    • 3
      Ед
      Един
      0 0
      02:22, 3 юли 2018
      Браво на Йоана

    Още новини

    Последни новини