От х:

Днес в x:

"Godsmack" пристигат в София през ноември

"Godsmack", които са носители на наградата "Artist’s of the Year" на "Billboard Music Awards" през 2001 и 4 пъти са номинирани за наградите "Грами", идват с всичките си хитове в София през ноември. 

Групата от Бостън включи и България в турнето си по повод най-новия албум "When Legends Rise", по който работиха през цялата 2017 г. Самостоятелното шоу на щатската рок банда ще бъде в зала "Арена Армеец" на 27 ноември 2018 г.

Новият дългосвирещ проект на "Godsmack" се появи 4 години след предишния им албум "1000 hp" и представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии.

"За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит. Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа", споделя за албума и турнето вокалът Съли Ерна (Sully Erna).

"Godsmack" отдавна заслужиха мястото си сред най-големите рок групи в света и за нас е чест и привилегия да организираме първия им концерт в София. Освен песни от най-новия албум феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега", разказва Алекси Калев от "Bulgarian Live Music". Google+

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини