От х:

Днес в x:

Черен четвъртък: държавен служител загина на място след удар в дърво

31-годишен водач на лек автомобил Лада загина на място при катастрофа, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал малко преди 11 часа днес по пътя между тополовградските села Българска поляна и Хлябово. Колата е излязла от пътя и се забила в дърво, при което водачът е загинал на място.

Според запознати младият любимчанин е служител на Държавен фонд „Земеделие“ и е шофирал служебна кола.

От полицията уточниха, че причината за инцидента е в процес на изясняване.

Това е вторият инцидент за по-малко от 24 часа, в който загива човек в Хасковско. Станаха и няколко по-леки катастрофи.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Об
    обидно
    29 -11
    16:25, 17 май 2018
    бог да го прости човека ,но ако не беше държавен служител,щяхте да подминете ,нали?Неприлично е да правите разделение на държавни хора и на частни.Затова боксувате.
  • 2
    12
    123
    5 0
    18:30, 17 май 2018
    Гледката наистина беше ужасна. Аз минах оттам и от джипа само задницата беше що-годе. Така беше прегърнала дървото, че всичко беше влезнало в купето. Лека пръст на човека. Но когато е мокър асфалта се шофира с повишено внимание!
  • 3
    Не така бе момчета шофиращите не са виновни -виновни са винаги асфалта дърветата кръговите пътните знаци и още много други обстоятелства но не и ЩОФьОРИТЕ За това дайте да премахнем знаците кръговите да изсечем дърветата да ИЗПРАВИМ ЗАВОИТЕ и тогава няма катастрофи и загинали И тогава ПЕЙ СЪРЦЕ
  • 4
    Ин
    Ина
    13 -1
    20:46, 17 май 2018
    Грозни коментари, злобни, на тъпи хора, изразете съчувствие или замълчете! Почивайте в мир , момчета! Съболезнования на близките !
Последни новини