От х:

Днес в x:

Проект Blue Beam: НАСА се подготвя за извънземна инвазия

Малко преди Деня на независимостта на 4-ти юли, сияния осветиха нощното небе и предизвикаха удивление у жителите на източния бряг и части от Вирджиния.

Сиянията се дължат на дълго отлагания старт на ракетата Malemute, която се натъкна на множество препятствия, а изстрелването и бе пренасрочвано цели 10 пъти. В крайна сметка стартът се състоя малко преди Деня на независимостта.

Ракетата бе изстреляна на 160 км над повърхността, където се разпадна на малки контейнери, съдържащи цветни химикали, който създадоха изкуственото сияние. Това обаче далеч не бе крайната цел на експеримента.

Според конспиративните теории, проектът Blue Beam e тайно начинание на НАСА, което трябва да симулира извънземна инвазия, с цел да обедини човечеството в нова ню ейдж световна религия под управлението на Обединените нации.

Симулираното Второ пришествие и упадъка на религиозните доктрини се смятат за началото Нов световен ред – четвъртия етап, със свръхмодерни лазерни технологии, каквито дори въображението не би могло да си представи. Тези лазери, ще се използват за проектиране на информация и изображения на невъобразими свръхестествени сили в мащаб, невиждан до момента в нито един голям град на Европа.

Теориите за проекта Blue Beam бяха представени за пръв път пред журналисти от любителя на конспиративните теории Сърдж Монаст през 1994. Той издаде книгата "Project Blue Beam (NASA)". Монаст почина от сърдечен удар през 1996. Някои заподозряха, че той и съавторът на книгата са били убити, в опит да бъде скрито разследването на Монаст от широката общественост.

Всъщност НАСА преследва далеч по-дълбока и смислена цел. Учените искат да разберат по-добре земната атмосфера, жизненоважна за живота на Земята и здравето на хората и животните. Втората им цел е да изпробват оборудването, което ще бъде използвано за изследване на северното сияние над Норвегия.

Можем само да се надяваме експериментите да продължат, за да помогнем на природата и да я съхраним по-добре.

Източник: disclose.tv
 

 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини