От х:

Днес в x:

Lucasfilm разкри за кого ще е следващият филм от вселената на „Междузвездни войни“

​ Следващата седмица излиза историята на младия Хан Соло, а Lucasfilm вече анонсираха следващия си филм от вселената на „Междузвездни войни“. Оказва се, че той ще е за най-коментирания,  най-готиния герой от франчайза – Ландо Калрисиан.

Тази информация идва от президента на Lucasfilm Катлийн Кенеди 

„Разбира се, все още има много истории, които ще разказваме за Хан и Чубака, но следващата ще е за Ландо“

Ландо получава голямо внимание, заради самия забавен персонаж – приятелят на Хан Соло, който губи от него „Хилядолетния сокол“. Освен това изпълнителят на ролята Доналд Глоувър е достатъчно нашумял със своя музикален проект Childish Gambino и невероятното му шоу Атланта.  

Ландо Калисиан е капитан на Хилядолетния сокол и търсач на късмет в галактическите залагания. След като Хан Соло отмъква любимия му кораб, той прекарва времето си сред хайлайфа, правейки схеми за бързо забогатяване с променлив успех. Като администратор на Клауд Сити е привлечен в борбата срещу Империята. Неговата съобразителност и смелост помагат на Алианса да унищожи втората Звезда на смъртта, което превръща Ландо от сладкодумен контрабандист в галактическия герой.

Обаче разкритията край нямат. На следващия ден излезе голямата новина. Тя пък дойде от сценариста на "Соло" и според публикации, той е казал, че Ландо ще бъде пансексуален. Въпросът му бил зададен директно от Huffington Post, Медии отбелязват, че въпросите за сексуалността на Ландо не са нови, но за първи път някой, който е работи по "Междузвездни войни", се включва с разговора. В новия "Соло" било пълно със сцени между Хан Соло и Ландо, което може да се приемат за флирт.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини