От х:

Днес в x:

Хасковските ММА бойци с три медала от Балканското първенство

    Тримата хасковски ММА бойци, които получиха възможност да участват в Балканското първенство в Гърция, се завърнаха с медали. Сребърни отличия спечелиха Владимир Петров в категория 74 кг при юношите и Добрина Георгиева в категория 56 кг при жените. Бронзовото отличие завоюва Денислав Сурчев в категория 77 кг при мъжете.

    Единият от треньорите на местния клуб „ММА Хасково“ Петьо Сурчев, за който се състезават тримата бойци, изрази задоволство от представянето им. Той допълни, че хасковлии имали шанс и за по-добри постижения, но Добрина и Денис играли в първенството с температура. Освен това състоянието на Денис се влошило и той не играл на полуфинала, където трябвало да се съревновава с българин. Така челните места са заети от българи. 

    Тримата бойци се състезаваха като част от националния отбор на България, в който участваха общо 36 състезатели в различните възрастови групи и категории. Тимът беше сформиран от класиралите се на първо и второ място в националното първенство на страната през февруари.

    В състезанието в Гърция участваха над 150 състезатели от Гърция, Албания, Черна гора, Македония и България. То се проведе в Деня на бойните изкуства като освен надпревара по ММА, имаше двубои по карате и граплинг.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини