От х:

Днес в x:

Три паралелки завършиха ПГССТ

    Три паралелки абитуриенти изпрати празнично днес Професионалната гимназия по селско стопанство и транспорт „Н.Й.Вапцеров“ в Хасково. Зрелостниците излизат със специалности: автотранспортна техника, електрообзавеждане на транспортната техника и механизация на селскостопанската техника.Завършващите поздрави директорът на професионалното училище инж. Донка Станчева. Тя им пожела занапред да имат поводи с гордост да казват кое е училището, от което идват. За успехите си в училище четирима от випускниците си разделиха паричната награда от 2000 лева, която е осигурена от бизнесмен.

    Наградите си получиха на официалната церемония и 12-класниците, които са отбелязали успехи в професионалните направления, в които са се обучавали, имат добри постигнати резултати от национални и спортни състезания.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Еж
      ЕЖКО- БЕЖКО
      3 -8
      17:24, 15 май 2018
      То завършването е добро нещо АМИ ПОСЛЕ --никой от... Виж коментара
    • 2
      До
      Добрата фея
      11 -4
      19:13, 15 май 2018
      Джендър си ти! Тези момчета наистина ще работят, защото по- голяма част от тях карат практиката си във фирми, които вече са решили да ги вземат на работа. Брей, много прости хора има на тоя свят! Толкова усилия се полагат в гимназията, за да се променят нещата, ама това никой не го вижда. Или не желае да види хубавото,а?
    Последни новини