От х:

Днес в x:

Мотоциклетист и турски шофьор с опасност за живота след катастрофи

53-годишен турски водач на камион е с опасност за живота след катастрофа на пътя Харманли-Симеоновград. Пътният инцидент стана вчера в 17:20 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Пострадалият шофирал товарен автомобил Мерцедес с влекач. Поради движение с несъобразена скорост, на десен завой с изкачване, шофьорът загубил контрол, излязъл вляво от пътя и се преобърнал на лявата си страна. Турският водач е с фрактура на лява ръка и съмнение за счупени ребра. Настанен е в МБАЛ Хасково.

Още един инцидент, завърши с опасност за живота за 23-годишен младеж. Произшествието станало малко преди 23 часа снощи на улица „Банска“ в Хасково. Пострадалият се движил с мотоциклет Сузуки в посока центъра на града с несъобразена скорост. Навлязъл в съседната лента за движение и паднал на дясната си страна. Водачът и негови приятели прибрали возилото и не съобщили за инцидента. За него сигнализирали медиците от Спешното отделение, където младежът е отведен за преглед. Според докторите той е с фрактура на глава на лявата раменна кост и фрактура на лявата подбедрица.

При друга катастрофа пострадаха 17-годишно момче и 50-годишна жена от Австрия. Инцидентът станал вчера предиобед на магистрала “Марица“. Пострадалите се возили в лек автомобил Хонда, шофиран от 53-годишен мъж. Водачът загубил контрол над управлението, колата излязла вдясно от платното и се ударила в телена мрежа. От удара пътуващите в Хондата момче и жена са с контузии и охлузвания. Прегледани са и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    А.
    А.Войнов
    7 0
    17:53, 15 май 2018
    И откога счупването на ръка и крак е смъртоносно?
  • 2
    Еж
    ежко
    4 0
    17:59, 15 май 2018
    Снимката е от друга катастрофа понеже в 23 часа на улица банска е тъмно и уличното осветление свети не навсякъде.
Последни новини