От х:

Днес в x:

Поздравления за eTV по случай петия рожден ден (видео)

Телевизия eTV отбеляза днес петия си рожден ден. За това време медията получи любовта на зрителите и признанието от институциите, а за годишнината пристигнаха поздрави и добри пожелания.

От самото начало, освен новинарските емисии всеки делничен ден, eTV създава и излъчва собствени документални и публицистични предавания.  Едно от първите - "Без формат" наскоро излезе със своя 100-тен брой. Към "Спортна зона", "Пъзел", "В кадър", "По пътя", "България в мен" и "Здраве", които са продукт на студиото в Хасково, през последната година се добавиха родопските  "От мерак", "Пътувай с нас" и изпълненото с легенди "Неопитомените Родопи".

През тези пет години стремежът бе да се предостави на зрителите качествено чуждо съдържание, а филмите и сериалите да са нови и различни. Ние се надяваме, че в програмата на eTV може да откриете нещо за себе си, което никой друг не ви е поднесъл, казват от телевизията.

Екипът в студиото в Хасково вдигна наздравица с глътка шампанско и си пожела още много сили, зрители и интересни теми през следващите десетилетия. Към тях днес се присъединяват задочно екипът от студиото в Смолян, екипът в Първомай и кореспондентът в Асеновград.

Ч.Р.Д., eTV!

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Зр
    зрителка
    25 -7
    14:27, 14 май 2018

    Много се радвам че Хасково има такава телевизия.Пожелавам ви да сте, здрави, усмихнати и да продължавате да ни радвате с интересни предавания.България в мен ми е любимото.Поздрави.

    • Зр
      зрител2
      6 -3
      14:50, 14 май 2018
      Честито и от мен!Здрави и щастливи!
      Препоръка- пускайте филми със субтитри ,че българският дублаж е пародия на аудио......като едно времешните филми на видекасета от видеорентите...
  • 2
    Хм
    хм
    12 -4
    17:36, 14 май 2018

    Аз ги гледам често.Не ми е направило впечатление дублажа да е пародия.Странно.Имат добри субтитри, чудесна картина, интересни неща.Имат и дублирани неща, но не съм попадала на подобен проблем.

  • 3
    Es
    escom
    14 -1
    18:24, 14 май 2018

    Да сте ни живи и здрави, колеги!

  • 4
    Ко
    Константин
    3 0
    20:22, 15 май 2018
    И от мен честит рожден ден и най-добри пожелания!
  • 5
    Ян
    Янков
    1 0
    10:12, 16 май 2018
    Айде, честито и от мен!
    И да хилядите!!!
Последни новини