23 °C

Поздравления за eTV по случай петия рожден ден (видео)

Телевизия eTV отбеляза днес петия си рожден ден. За това време медията получи любовта на зрителите и признанието от институциите, а за годишнината пристигнаха поздрави и добри пожелания.

От самото начало, освен новинарските емисии всеки делничен ден, eTV създава и излъчва собствени документални и публицистични предавания.  Едно от първите - "Без формат" наскоро излезе със своя 100-тен брой. Към "Спортна зона", "Пъзел", "В кадър", "По пътя", "България в мен" и "Здраве", които са продукт на студиото в Хасково, през последната година се добавиха родопските  "От мерак", "Пътувай с нас" и изпълненото с легенди "Неопитомените Родопи".

През тези пет години стремежът бе да се предостави на зрителите качествено чуждо съдържание, а филмите и сериалите да са нови и различни. Ние се надяваме, че в програмата на eTV може да откриете нещо за себе си, което никой друг не ви е поднесъл, казват от телевизията.

Екипът в студиото в Хасково вдигна наздравица с глътка шампанско и си пожела още много сили, зрители и интересни теми през следващите десетилетия. Към тях днес се присъединяват задочно екипът от студиото в Смолян, екипът в Първомай и кореспондентът в Асеновград.

Ч.Р.Д., eTV!


6 Коментара

Хороскоп за 17.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини