От х:

Днес в x:

13 °C

Lenovo обеща смартфон, в който екран и корпус се сливат

Lenovo обяви, че подготвя нов флагман, който ще бъде смартфонът с най-високо съотношение между екран и рамка: около 95 процента, а вероятно дори повече.

Вицепрезидентът на компанията Манг Ченг публикува изображението по-долу и помоли феновете да отгатнат какво е съотношението екран към тяло на устройството: a) 80-84%, б) 85-89% в) 90-94% или г) 95%. Трудно е да се съди само по тази визуализация, но това е относително сигурен залог, че вицепрезидентът на Lenovo няма да прави нещо такова, ако компанията не е в състояние да произведе съотношение в диапазона от 95%.

Говорейки за начина, по който изображението е изрязано, няма информация дали новият телефон на Lenovo ще има прорез. Едно нещо, което можем да определим, е, че ако има такъв, той няма да е като този в iPhone X, а по-скоро ще наподобява по-тесните варианти на Essential Phone и Huawei P20 Pro.

Друго нещо, което остава на въображението, е долната рамка, която може да бъде толкова тясна, колкото страничните, или по-широка. Дори телефонът Apex на Vivo, който използва изскачаща отпред камера за отстраняване на нуждата от прорез, има малък долен панел, като Vivo твърди, че премахването му би било много, много скъпо на този момент. Поне за масово производство.

Kато имаме това предвид, няма да е нелогично, ако предстоящият флагман на Lenovo също има по-голяма долна рамка сравнена със страничните. Новият телефон на Lenovo ще бъде официално показан на 14 юни.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини