От х:

Днес в x:

Орфейци паркират на кръстовище, да не пречат на ремонта, глобяват ги

    Живеещите в хасковския квартал Орфей се жалваха от глоби, издадени за неправилно паркиране в района на 28-ми блок, пред който текат дейности по благоустрояване. Заради разкопките има предписание да не се паркират автомобили пред блока, за да не пречат на работата на строителите. Съобразявайки се с това, някои от обитателите паркирали колите си в района на кръстовището. Заради нарушението обаче е подаден сигнал в общинска полиция. Пристигналите на място униформени предупредили собствениците да си преместят колите, но някои от тях отказали. Тогава полицаите им написали фишове. Оказало се, че едната кола няма валидна застраховка „Гражданска отговорност“, която задължително трябва да се подновява, дори и да не се ползва.

    „Това е законен обир“, възмущаваше се хасковлията Иван Илиев, който отнесе две глоби - за своята кола и за автомобила на жена си. Той беше категоричен, че ще обжалва глобите.

    От общинска администрация заявиха, че паркирането в зоната на кръстовището е забранено и създава предпоставки за катастрофи. Оттам допълниха, че водачите трябва да търсят подходящи за паркиране места.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Мм
      ммдаааа
      31 -6
      18:47, 4 май 2018
      къде да ги търсят тези места като застроихте всичко? А сега като почнат да строят и до ВиК новите магазини, къде си мислите, че ще отидат колите от паркинга? Общината трябва да помисли да осигури свободни паркоместа, защото колите по-малко няма да стават.
    • 2
      Ня
      Няма вода
      10 -9
      19:03, 4 май 2018
      В Орфей 32блок няма вода от 36 часа
    • 3
      Ив
      Иван
      25 -9
      19:12, 4 май 2018
      Време беше да ги нашарят всички където спират там. Не стига ,че за магазина се спира , ем и има хора ,който ги оставят ,където решат и пречат ужасно на движението.Кой може, кой не може да кара , се качил на кола , че някой имат по 2 и по 3 как да има място по паркинга.
    • 4
      An
      Anonimniq xP
      12 -12
      20:09, 4 май 2018
      Абе хората колите си на небето ли да паркират не стига че вода няма ами и колите глобяват. Хората където без книжки се разхождат в града особено вечерта за тях глоби няма. Ай моля ви се, няма никакъв ред ,този пък който се е обжалил да си сложи жалбата отзад
    • 5
      Ев
      евроскептик
      17 -13
      21:39, 4 май 2018
      Този готиния шкембелия с мерцедеса и на жена си купил кола и реве за паркомясто Алоооооо пичага като се приберете вземате колите НА РЕМЪК като в казармата влизаш в асансьора и я паркираш в ХОЛА в АПАРТАМЕНТА си Ако не можеш купуваш си къща в най близкото село и ХЕЙ ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕЙ Този съвет се отнася до всички НЕДОВОЛНИ ОРФЕЙЧЕТА с КОЛИ и без ГАРАЖИ
    • 6
      Ан
      Анонимус пич
      2 -7
      23:25, 4 май 2018
      Отивай да правиш шплаковки и фаянс мой човек,намер... Виж коментара
    • 7
      Ан
      Анонимус пич
      2 -7
      23:45, 4 май 2018
      Свитетел бях на случилото се днес.Спират ни водата... Виж коментара
    • 8
      Ан
      Анонимна
      13 -1
      23:56, 4 май 2018
      Вместо да се глобяват и да се обвиняват хора, които прасто са паркирали пред дома си, , защото няма къде другаде , нека да се обърне внимание на непълнолетните без шофьорски книжки, които обикалят цяла вечер по хасковските пътища
    • 9
      Жи
      Живко
      6 0
      10:36, 5 май 2018
      Минаването от кръговото до ВИК по локалното към 28ми блок е пълен кошмар. Завоя до първото хтанително магазинче е много тесен и често разни прости хора го секът и ако не набиеш спитачки със сигорност ще те потрошат, после има спрели на платното, да пазаруват по магазините, паркирали и разминаването е много трудно и рисково, и като добавим циганите с каруци кошмара е пълен. Какво прави КОРС по цял ден та не глобява, има знаци, забрани но никой не ги спазва.
    • 10
      Иц
      Ицо
      5 -1
      12:57, 5 май 2018
      Толкова ли няма места пред съседните блокове, или 100 метра меша е много за човек с кола?
      А този без гражданска знае, че е в нарушение и пак спори, заслужил си е глобата.
    • 11
      Еж
      ЕЖКО- БЕЖКО
      1 -3
      13:00, 5 май 2018
      ЖИВКИЧ правилно е писал ЕВРОАТЛАНТИКА като не ви харесва хайде на село има къщи с дворове и гаражи Няма кой да те глоби или пусни гумите Ами вие в Орфей сте си като в едно голямо село -обаче без дворове и гаражи Ето този с Мерцедеса е с кола купил и на жена си вероятно събира пари и за кола на сина и дъщерята Ами и на ВНУЧЕТО да купи После ривете 00няма място Ами няма да има
    • 12
      Бе
      Бе
      0 0
      10:50, 16 май 2018
      на никой ли не му направи впечетление , че гумата отпред е спаднала ??

    Случаен виц

    Последни новини