От х:

Днес в x:

„Историята на принц Хари: Четири кралски сватби“ по National Geographic

Историята на принц Хари: Четири кралски сватби“
Вторник, 15 май @ 21:55
Премиера през май

Най-желаният потенциален съпруг в света и събитията, които са повлияли на живота му.

През 1994 г. хитовата продукция „Четири сватби и едно погребение“ завладя света с разказ за британец, член на висшето общество, който се влюбва в разведена американка. Близо 25 години по-късно, когато подготовката за неговата собствена сватба започва, животът на принц Хари е повлиян от пет важни събития: четири кралски сватби – Чарлз и Даяна, Чарлз и Камила, Уилям и Кейт и неговата собствена – и от трагичната смърт на майка му Даяна.

Този документален филм представя пет неотдавнашни кралски събития, които представят не само повратни точки в хода на живота в двореца, но и съвпадат с дълбоки промени, настъпващи в британското общество и култура.

Но четирите кралски сватби и погребението най-вече хвърлят светлина върху развитието на принц Хари. Всяко от тези събития бележи важна фаза в живота му - от детство помрачено от горчивите взаимоотношения на родителите му до опечален тийнейджър, войник, купонджия, човеколюбец, а скоро и съпруг. Това е историята на Хари разказана по нов и неповторим начин.

Операция Кралска сватба
Вторник, 22 май @ 21:55  (60 мин.)
Премиера през май

В 12:00 часа GMT в събота на 19 май светът ще впери поглед в малкото британско пазарно градче Уиндзор, за да стане свидетел на сватбата на принц Хари и неговата холивудска принцеса Меган Маркъл. Но какво е необходимо, за да се организира най-великото шоу на Земята, което ще бъде гледано от приблизително 2.8 милиарда души в повече от 180 страни по света? С безпрецедентен и ексклузивен достъп до много от ключовите елементи на най-голямото събитие в съвременната британска история, „Операция Кралска сватба“ разкрива какво се случва зад кулисите на история, в която една нация се събира, за да организира събитие от световна класа и ознаменува невъзпятите герои, които правят всичко това възможно.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини