От х:

Днес в x:

33-годишен закла жена си на нивата

Брутално убийство потресе Харманлийско. Извършено е вчера по обяд край село Браница.

Жертвата и нападателят живеели на съпружески начала. Вчера през деня жената работила на нива край селото. Мъжът си бил вкъщи, но решил да я изненада. Отишъл на полето, скарали се и я намушкал с нож. По-късно 33-годишният Живко Костов офейкал, а тялото на младата жена останало на нивата. Нападението станало пред погледа на младо момче – тракторист.

След полицейско издирване мъжът е задържан. По случая е образувано досъдебно производство, казаха от полицията.

Според запознати мъжът и младата жена често се разделяли. Тя имала дете от друг мъж, а Живко я ревнувал. Причината за зверството ще стане ясна по-късно.

От Областната дирекция на МВР уточниха, че сигнал за инцидента в Районното управление в Харманли е подал 45-годишният съпруг на жертвата. Той съобщил, че в местността „Циганския гьол“ край село Браница е открил тяло на съпругата си със следи от насилие. Изпратените на място полицаи установила, че мъртвото момиче е на 27 г. от симеоновградското село Тянево. Извършителят, който е познат на органите на реда, е задържан до 24 часа. Той направил пълни самопризнания.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    4 -7
    09:02, 3 май 2018
    Тоя до полицейската кола ли е убиецът?
  • 2
    Да
    Данчо
    15 -4
    10:16, 3 май 2018
    Циганска му работа!
    • Кр
      Кристиана
      12 -3
      15:47, 3 май 2018
      Г-н Данчо, какво означава "циганска му работа" ?! Жената си отиде толкова млада, а вие сте тръгнали да критикувате .. защо ? Нямате ли малко съвест ? Всички сме хора на този свят и всички имаме еднакви права! Имайте малко човечност!
  • 3
    Ha
    Haskiul
    4 -1
    13:50, 3 май 2018
    Интересно след като са го задържали в полицията какво се случва с него, освобождават го след 24 часа, нали?
  • 4
    Ха
    Харманлиец
    19 -6
    14:49, 3 май 2018
    Мъжа на 33години я заклал,и мъжа и на 45 съобщил на полицията.Пълна ЦИГАНСКА картинка в България.Циганките без мъже не могат,а са самотни майки с много деца.Битова престъпност,**** деца и сватби.
Последни новини