От х:

Днес в x:

"Мама мия" по TV1000 - акценти през май

Петък вечер на ужасите
От петък, 4 май, в 23:00 ч.
Петъчната вечер на ужасите се завръща през май. Пригответе се да се залепите за екраните и да преживеете най-големите си страхове всеки петък вечер през май, юни и юли.

Мама мия
Понеделник, 7 май, в 21:30 ч.
Комедия/ мюзикъл/ романтичен - Германия/ Обединеното кралство/ САЩ, 2008
Режисьор: Филида Лойд
В ролите: Аманда Сийфрид, Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Стелан Скарсгорд

София Шеридан е на 20 години и живее с майка си Дона на идиличен гръцки остров. Тя е на път да се омъжи и иска само едно - баща ѝ да я съпроводи по пътеката до олтара и да я предаде на съпруга ѝ. Единственият проблем е, че няма представа кой е баща ѝ и майка ѝ отказва да обсъжда това с нея. След като намира дневника на майка си от годината, в която се е родила, тя кани трима мъже - потенциални кандидати за съпровождането ѝ до олтара. Софи е убедена, че ще разпознае баща си още щом го зърне, но скоро разбира, че няма никаква представа кой е той. Настава истински хаос - майка ѝ е недоволна и объркана от присъствието на тримата, всички мъже смятат, че са бащата, а на годеника ѝ му писва от цялата бъркотия.

Смелчага
Понеделник, 14 май, в 21:30 ч.
Екшън,  Канада,  2017
Режисьор: Лил Оединг
В ролите: Джейсън Момоа, Гарет Дилахънт, Стивън Ланг, Джил Уагнър

Когато Джо Брейвън, скромен дървар на границата между САЩ и Канада, се натъква на група опасни преносители на дрога, укрили хероин в уединената му хижа в планините, той трябва да направи всичко по силите си да защити семейството си. Преносителите на наркотици не могат и да предположат, че непретенциозният човек, на когото са се натъкнали, има два силни мотива, които ще се окажат смъртоносни. От една страна, го движи борбата за оцеляването на семейството му, а от друга - страстта към убийствата.

Фрост/Никсън
Понеделник, 28 май, от 21:30 ч.
Биография/ драма/ история, Франция/ Обединеното кралство/ САЩ, 2008
Режисьор: Рон Хауърд
В ролите: Франк Лангела, Майкъл Шийн, Кевин Бейкън, Сам Рокуел, Оливър Плат, Тоби Джоунс

Вижте разгорещената битка между Ричард Никсън, опозорения американски президент, който има какво да губи, и Дейвид Фрост, телевизионния водещ, който желае да се издигне. Неразказана история за съдбовната среща, променила живота и на двамата.

Уикенд с Ейс Вентура
От събота, 26 май, в 20:05 ч.
Комедия, САЩ
Режисьор: Том Шадяк / Стив Оедекерк
В ролите: Джим Кери, Кортни Кокс, Шон Йънг / Джим Кери, Иън Макнийс, Саймън Калоу
Година: 1994/1995

Насладете се на двойна порция приключения на Ейс Вентура този уикенд! В „Ейс Вентура: Зоодетектив“ се запознаваме с шантавия зоодетектив, който се впуска в търсене на липсващия талисман на "Маями Долфинс". Ейс се завръща за духовно пътешествие в "Ейс Вентура: Повикът на природата", където разследва изчезването на рядък бял прилеп, свещено животно на африканско племе.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини