От х:

Днес в x:

Шестима педагози от училище “Климент” на обучение в Европа

Шестима педагози от хасковското основно училище “Св. Климент Охридски” ще бъдат на обучение в европейски държави това лято. Това става по спечелен от училището проект по програма “Еразъм +” за 19 210 евро. Училището е единственото от областта с одобрен проект в сектор “Училищно образование” в ключовата дейност “мобилност”.

Проектът на “Климент” е “Нека ученето бъде твоята супер сила”.

Продължителността на обучението ще е една или две седмици в зависимост от конкретната програма, уточниха от училището.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Колко от тези 19 210 евро ще бъдат откраднати е въпроса? 210 евро за хотел и билети, 19 000 евро в нечий джоб. Нека проверят проекта, след приключването му, ще е истински шок ако повече от 500 евро са похарчени по предназначение.
  • 2
    Вн
    Внимание
    9 -4
    16:12, 26 апр 2018
    Нека госпожа директорката се спре малко и седне в директорския си стол, за да обърне внимание на учителите и децата. Там цари една тежка, неспокойна атмосфера. Учителите унижават децата, не ги мотивират, а само ги обиждат или недооценяват. Климент беше страхотно училище, в което имаше дисциплина и високи резултати, а сега остана само предишната му слава. Нека Райчева вземе пример от Рилски-образец е. Пазете си децата и създайте отново добър авторитет.
    • Е,
      е, де
      4 -1
      11:12, 27 апр 2018
      Нека си походят де, да се наскачат, иначе кога ще видят чужбинско?!.
  • 3
    00
    001
    7 -4
    17:23, 26 апр 2018
    Абсолютно прав(а) сте !!!!!Климент лежат на стара слава половината им учители за нищо не стават!!!!!!Добри са само в рекета -дай пари за това да пари за онова!!!!!!Всеки месец на кино пари за охрана на общо основание глупави тържества с цел пари само пари пари и пак пари са им в главата!!!!!!
  • 4
    Жа
    жалко
    2 -2
    07:31, 27 апр 2018
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 5
    Бр
    Браво!
    5 -2
    14:01, 27 апр 2018
    Поздравления за спечеления проект и успех при реализирането му! Надграждайте и се усъвършенствайте, за да увличате децата да се учат непрестанно. За другите гроздето е кисело и високо!
Последни новини