От х:

Днес в x:

Изсъхна тревата на стадион „Хасково“. Общината: Ще се оправи

Изображение 1 от 5

    Участъци от тревното покритие на стадион „Хасково“ са изсъхнали, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Репортерска проверка на място установи, че тревата на терена наистина е пожълтяла на места. Припомняме, че теренът бе основно подновен миналата година, а ремонтът струваше над 500 000 лева.

    От община Хасково коментираха, че има наета фирма, която се грижи за поддръжката на стадиона. Оттам уверили администрацията, че редовно се полагат грижи за тревното покритие, последното пръскане с тор било в събота. Поливането и косенето също се извършвали редовно. Според фирмата понякога при смяна на сезоните при този вид тревно покритие се получавали такива състояния. След подходящото третиране обаче тревата се възстановявала до 14-тина дни. „Ако това не се случи, фирмата за подръжка трябва да възстанови щетите по терена“, казаха още от общината.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      Тр
      трябва да се полива тревата
      19 -2
      11:55, 24 апр 2018

      Вие да не мислите че тая трева ще е вечна, тя си изисква грижа.Не е достатъчно само да се сложи трева, трябва да се поддържа и основно да се полива и коси.Прави се аериране от време на време ...Съгласен съм че най вероятно ще се възстанови, но само ако се полива и се грижи някой за нея.

      • Po
        poliva se
        2 -3
        17:04, 24 апр 2018
        Който ходи да бега там знае че се полива,стига философи,аман от разбирачи
    • 2
      Зо
      Зорба
      18 -7
      11:55, 24 апр 2018
      Много шум за нищо. Трева е, живо нещо не е изкуствена ще се оправи. Ще си я торят и поливат и ще светне. На вас всичките цветя вкъщи ли ви вървят по разписание или има периоди когато някое се чуди дали да съхне или да цъфне? Баси нагласените статии. Айде давайте храчете колкото можете по кмета да ви потупат ГЕРБ по рамото
      Аз ако съм на Беливанов на мястото като ви подпукам висящите кабели -бял ден няма да видите.
      • Аз пък ако съм на мястото на Еском така ще ви подп... Виж коментара
      • Ye
        yes
        9 -7
        12:23, 24 апр 2018
        Не виждал нищо лошо в статията. Не нападайте журналистите, те все те ви са виновни. Работата им е да показват какво се случва. Света не е свършил, изсъхнала тревата обяснили им че ще се оправи. Нормална статия има го мнението и на двете страни. Да не търсим проблема там където го няма.
      • Вр
        Врачката
        7 -4
        13:13, 24 апр 2018
        Зорба , от сутринта те гледам че беснееш в този сайт. Тебе кмета за това ли ти плаща, по скоро ние данъкаплатците, защото ти си общински служител веднъж се пишеш Зорба на български веднъж ZORBA -явно тези които ти плащат те карат така да се обозначиш. По добре се пиши Барба защото формата ти е като на татко барба иначе това че си с пяна на устата в защита на всичко общинско е вече малко изтрито. Смени репертоара а . Гела и Табакова няма да те приемат за техен човек колкото и да им се слагаш. Там интересите са други. Ти си просто амбалаж.
      • Po
        poliva se
        2 -2
        17:10, 24 апр 2018
        журналята да обръща внимание на по важни неща не сме ние хората да ги учим къде да търсят новините,футболягите като се оплачат добре ама нееее....имам въпрос към Гурналистите дали един Гурналист трябва да взима отношение по определини казуси или това е практитка при еском Гурнализъм...
      • До
        До Poliva se
        2 0
        17:17, 24 апр 2018
        Поливай си закърнелия мозък, че и той съхне.
    • 3
      Ни
      НикМик
      13 -2
      12:01, 24 апр 2018
      Направете и репортерска проверка на новосанирания вход под кулата на стадиона. Вече са се образували пукнатини на мазилкта и трябва да се направи рекламация докато още е в гранция.
    • 4
      Te
      Teoteof
      7 0
      12:55, 24 апр 2018
      Много шум за нищо. Ще се оправи. А нали все нещо трябва да пишат репортерите. Видели са, че е пожълтяла тревата и са я показали. Няма криза. Написано е по правилата, има я другата страна.
    • 5
      Об
      общинар
      5 -2
      13:31, 24 апр 2018
      казахме буквално: "ще се оправи, ама друг път" ко сме виновни че сте съкратили текста
    • 6
      Cl
      CL 500
      9 -1
      15:31, 24 апр 2018
      На общината любимото време е бъдеще време ха ха оставка смешници оставка герберски боклуци вън от града не сте желани. Гнус ме е че подадох гласа си за вас мишки гнусни
    • 7
      Ян
      янко митев
      2 -1
      17:52, 24 апр 2018
      Колкото фермите преди една година по снегопочистването си плати за щетите, толкова и тази фирма за тревата. А ние там общинските бюрократи свършете някаква работа, вместо да пишете дружно в защита на кмета. Това няма да направи града по-красив.
    Последни новини