От х:

Днес в x:

Ремонтират настилката на околовръстния път

Изображение 1 от 2

    Движението по околовръстния надлез на Първомай е затруднено от извършваните ремонтни дейности. Карайте с повишено внимание - не само защото изстърганият асфалт образува дупки, но и движението понякога се извършва само в едната посока. Работещите в Агенция „Пътища“ започнаха поправката на настилката още вчера, с намерението днес да приключат, но дъждовното времето им попречи. Освен кръстовищата до болницата и мандрата, ще бъдат запълнени дупките и по моста над Марица в посока село Градина.

    Общинското звено за поддържане на уличната мрежа също започна ремонтни дейности. Тяхната работа вече е подновена, след като днес беше преустановена заради краткия дъжд.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ар
      Аристотел
      8 0
      16:03, 20 апр 2018
      Дано се сетят и улиците да оправят малко. Поне да се омеси миризмата на асфалт с тази на какаото и да се получи една чудесна пролетна феерия
    • 2
      Бе
      Бесен
      1 0
      21:39, 23 апр 2018
      Направо акълът ми нея побира тая грандиозна простотия човешка! Да домъкнеш куп народ и техника, да асфалтираш кръстовището до мандрата и да оставиш дупките на 50 метра нагоре по пътя, както и онези на кръстовището за Виница. В същото време да изсипеш останалия асфалт върху черния път край шосето, че и да го минеш с валяка... Няма такова малоумие!!
      • ВГ
        В гъ.ъ тесен
        1 0
        22:21, 23 апр 2018
        Те май загряват за любеновския път...да ги иба в управниците

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини