От х:

Днес в x:

Глен Клоуз, онеправдана съпруга в „The Wife" (първи трейлър)

Изображение 1 от 2

     „The Wife" с Глен Клоуз разказва историята на една талантлива, вярна и онеправдана жена в суровия мъжки свят. Публикуван е първият трейлър на филма, режисиран от Бьорн Рунж, а сценарият на Джейн Андерсън (с награда „Еми” за „Olive Kitteridge”) е по едноименния роман.

    Джоун Касълман (Глен Клоуз) е перфектната алфа съпруга. Четиридесет години, прекарани в жертване на собствения ѝ талант, мечти и амбиции, за да захранва пламъка на нейния харизматичен съпруг Джо (Джонатан Прайс) и итературната му кариера. Джоун игнорира неговите изневери и оправдания заради „изкуството му” с финес и хумор.  Верният им съюз е изграден на неравностойни компромиси и Джоун достига до точката на пречупване. Вечерта, когато Джо печели Нобелова награда за литература, тя ще се сблъска с най-голямата жертва на живота си и тайната на неговата кариера. Тя е написала всяка дума. Филмът е трогателно, забавно и емоционално пътуване, празник на женствеността, самооткриването и освобождаването.

    Отзивите за Глен Клоуз са възторжени и по всичко личи, че е направила една от ролите на живота си. Очакванията са тя да ѝ донесе седма номинация за Оскар. Ако не сте попадали на рейтинг 100% и 100% препоръчително да се гледа, това е „The Wife" в Rotten Tomatoes

    Премиерата на „The Wife” е 3 август

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини