От х:

Днес в x:

Загиналият при катастрофата моторист е баща на две деца

Изображение 1 от 2

    Мотористът, загинал на място при зверската катастрофа край "Химмаш" в Хасково, е баща на две деца. 

    Около 13 часа днес 35-годишният Даниел Николов се движил с мотора си Ямаха по булевард "Съединение" в посока към центъра на областния град. В района на "Химмаш" обаче се блъснал в бял бус Мерцедес, при което загинал на място.

    Водачът на буса, пресичайки булеварда, тръгнал да завива наляво в посока изхода на града. В този момент в автомобила се блъснал моториста, който не успял да спре и се озовал под микробуса. По първоначални данни мотористът се е движил с несъобразена скорост, предвид останалите следи от спирачен път. 58-годишният шофьор на буса е откаран в болницата за алкохолна проба и тестване за наличие на упойващи вещества.

    По случая е образувано досъдебно производство, при което ще се установи точната причина за трагичния инцидент, казаха от МВР в Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ге
      Георги
      3 -1
      16:05, 6 апр 2018
      Голям нещастник е този дето е снимал
    • 2
      Тт
      Тт
      1 -3
      16:22, 6 апр 2018
      В този сайт всички снимки от катастрофи са такива. Фотографа колкото клетви е събрал...
    • 3
      Ss
      SS
      7 -2
      17:33, 6 апр 2018
      Че ко ви е виновен фотографа,квото имало това снимал. Това е тъжната деиствителност.За съжаление!
    • 4
      Ба
      Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
      7 -3
      18:19, 6 апр 2018
      Че какво е виновен фотографа бе ГЕРГИ той снима това което е реално Ти вероятно всяка вечер гледаш американски филми с убийства и се кефиш но сега фотографа ти пречи Я се вземи в ръце и си караймотора и колата по внимателно и си вземи поука от случая А що се отнася за загиналия има поговорка ------ да би мирно седяло не би чудо видяло Ако кораше СИМСОНЧЕ или БАЛКАНЧЕ сега щеше да е жив
      • К
        К
        1 -4
        19:30, 6 апр 2018
        Ти верно ли си толкова тъп или някви специални курсове си минал. Как може сравняваш филмите със истински случай идиот, изумявам се какви простаци има като тебе.
    • 5
      Гу
      Гурбалов
      5 -1
      18:46, 6 апр 2018
      Не е въпроса до това какъв мотор караш колега, а до това че като си в града трябва да спазваш максималната скорост за движение.
    • 6
      Ва
      Васко
      5 -1
      19:51, 6 апр 2018
      Те моторджиите само реват, че ги газят, но всички карат с превишена скорост и се врат между колите на кръстовищата, не си чакат реда. Сами си го правят. Жалко за децата и жена му на човека. Сега цял живот ще им в черен празника.
    • 7
      Ба
      Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
      6 -2
      20:09, 6 апр 2018
      Е как да му НАБИЕШ в ГЛАВАТА на това ГОВЕДО под буквата К - че трябва да се кара внимателно и да се спазват знаците А те не са сложени за КРАСОТА или пък за да пълнят джобовете на полицаите Ето такива ГОВЕДА карат и не мислят за последствията
    • 8
      На
      НАБОРА
      7 -1
      20:11, 6 апр 2018
      Как да се направи красива снимка на грозно събитие. Това е реално събитие и отразено в снимки. Гледайте и си правете изводи как да карате за да не станете участник в подобен инцидент. Знаете сентенцията "Гарабет умря с предимство". Тези неща не трябва да се прикриват и представят замъглено, защото засягат всички.
    • 9
      Вр
      Време е!
      5 -1
      23:14, 6 апр 2018
      Вече е време да има такива снимки от всички катастрофи, за да взимат поука и да внимават! Лека му пръст на човека!
    • 10
      Мм
      Мм
      2 -1
      13:10, 7 апр 2018
      Ами дано не ви се случва на вас и на близките ви, да дойде да ви снима този чудесен фотограф докато сте в екскременти и урина и после да ви качи в интернет. И не е хубаво, че от КАТ винаги го викат...
    Последни новини