От х:

Днес в x:

Jessie J се състезава за място в сърцата на хората в Китай (видео)

Jessie J предизвика много реакции отвъд океана с изпълнението си на вечния хит на Селин Дион от "Титаник". Британската поп дива е в Китай и участва в музикалната ТВ поредица "Singer 2018", втори сезон на формата. Състезанието тръгна в началото на годината и в момента е до третия от общо четирите тура. В сложния формат с квалифирации, състезания и концерти участват общо 14 певци - 10 от Китай, 1 от Филипините,3 от Тайван и британката, която се явява посланик на сраната си. Случвало ли ви де е някога да видите посланик в музикално шоу? Не става дума за самата Jessie J, а за самият министър на култирата и образованието в британското посолство в Пекин Карма Елиът. Тя има своите 30-35 секунди време в предаването, в които говори за посещението на Мей и колко е важен културният обмен, колко са горфи с участието на Jessie J в "Singer" и колко добре се справя тя.

Самата Jessie J преди това казва, че прави шоуто си за хората, музиката е универсалният език, на който различните култури могат да се разберат, и тя има уникалният шанс да бъде мост между две култури, да създаде атмосфера между себе си и публиката и да предаде емоциите си музикално. Това определено ѝ се получава. От началото на шоуто тя почти не е отстъпвала лидерската позиция. Песните, които изпълнява за повечето вече евъгрийни, познати и харесвани в Поднебесната. Освен всичко, по време на изпълнението вървят субтитри на китайски и английски. Самата изпълнителка се явява във внимателно подбрани за песента и аудиторията тоалети. В това видео от февруари тя изпълнява  песни на Майкъл Джайсън, визията ѝ напомня Краля на попа, но в китайска коприна. И тя показва с ръце сърце по общоприетия в изтока начин.

Иначе шоуто е изумително със сцената, светините, огромната зала, пълна с публика, разкошния симфоничен оркестър и водещи китайски звезди.

Представянето е до 1:55, след това Jessie J с Earth song и Flashlight

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини