От х:

Днес в x:

Искат постоянен арест за турски водач, карал в насрещното и опитал да подкупи полицаи

62-годишен турски водач е привлечен като обвиняем от Окръжна прокуратура-Хасково за подкуп на полицаи, съобщиха от държавното обвинение.

На 19 март 2018 г. в Харманли, служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ на МВР забелязали, че товарен автомобил с турска регистрация се движи в насрещното и създал предпоставки за кататсрофа. Полицаите спрели водача Али Ч. и му разпоредили да остане на място до пристигането на повикания екип на „Пътна полиция“ за вземане на административно отношение. Разбирайки, че ще бъде санкциониран за извършено нарушение на Закона за движение по пътищата, турският гражданин поставил 20 евро в паспорта си и отново го подал на криминалистите. Униформените не взели парите и веднага уведомили разследващ полицай от РУ на МВР-Харманли.

На Али Ч. бил съставен акт за установяване на административно нарушение. Той е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ме
    Мечо
    5 -14
    18:58, 20 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
    Ка
    Каун
    14 -3
    19:24, 20 мар 2018
    Мечо, ти си феноменален т*панар ! Вземането или даването на подкуп е престъпление - първото се нарича пасивен подкуп, а второто активен ! Даването и вземането на подкуп е едно от основните неща, за да не върви тая държава напред ! Вместо да се каже някоя добра дума и да се поощрят повече държавни служители да не приемат такива облаги, които не им се следват, ти ми ръсиш тъпотии... Аман от празни тикви ! Имам чувството, че в нашия край преимуществено само такива останаха....
  • 3
    Пъ
    Пъпеш
    6 -6
    20:45, 20 мар 2018
    добре, че си далече от истината Кауне!
  • 4
    No
    Nostradamus
    3 -1
    00:31, 21 мар 2018
    Какво са правили служители на Криминална полиция на магистралата? Как ще съставят криминални АУАН на водач на МПС? Че се стигнало чак до подкуп с великата сума от 20 евро. Ако бяха 200 еврото щяхме ли да чуем за това?
  • 5
    Ст
    Страхил
    6 0
    06:21, 21 мар 2018
    Затвор за читаците-неграмотни тъпанари и убийци по пътищата.
  • 6
    S7
    S74LK3R
    1 0
    09:38, 21 мар 2018
    Ай да не се залъгваме, ще го пуснете под домашен и той ще си иде по живо по здраво. Тоя филм сме го гледали.

Още новини

Последни новини