От х:

Днес в x:

Първи мач на обновения стадион „Хасково”

Изображение 1 от 5

    Първият мач на обновения  градски стадион „Хасково” се игра днес. Прощъпулникът по терена направиха младежки тимове от Хасково и Симеоновград.

    Това е първият двубой след капиталното обновяване на спортното съоръжение. След реновирането на него вече има и лекоатлетическа писта

    Ремонтът се случи през миналата година по проект на местната общинаи с финансиране от половин милион лева от  Спортното министрество.

    Само преди месец обаче се оказа, че теренът е с олинели чамове, станя ясно по-късно, че това е нормално за сезона явление по тревната площ. По-солидният минус се оказаха минираните с кучешки изпражнения зони. Днес се видя, че тези проблеми са в миналото.

    Утре феновете  могат да гледат двубоя от пролетния дял на Областното футболно първенство в Четвърта дивизия между  „Хасково 1957” и „Асти”.

                                       

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      13 0
      23:43, 17 мар 2018
      В Хасково нет пишеше че терена е миниран от глутница кучета -
      трябва ХЕИ да провери за кучешки болести и кучешка тения - да не утрепете футболистите
    • 2
      Фе
      фен
      8 -5
      23:51, 17 мар 2018
      Толкова пари се потрошиха за нов терен а е като картофена нива и не се подържа тревата лешове тъпи крадлива ,А дъртия педераз Беливанов ще го ебем на стадиона !!
    • 3
      Ст
      Стадион
      8 0
      11:38, 18 мар 2018
      Кучетата продължават да си живеят на стадиона под трибуните и се гонят по терена Готова ли е Община Хасково с поливането на тревата?Няма ли да има охрана на стадиона ,която и да осигурява ползването на пистата за бягане от хората вечер?Иначе какъв е смисълът от нея...
    Последни новини