От х:

Днес в x:

60-годишната Шарън Стоун разкри тайната за перфектната си фигура

Само преди дни красивата актриса Шарън Стоун стана на 60 години. Талантливата Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното си тяло.В интервю за "Ню Йорк Таймс" красавицата разкри, че формите й се дължат предимно на редовното й движение и особено - тренировките по пилатес.

"Тренирам често пилатес, имам си и машина вкъщи. Понякога ходя и до фитнеса, където си правя кръгова тренировка в зависимост от настроението ми. А понякога просто си пускам музика и танцувам, докато не припадна. Определено не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена", каза актрисата от "Първичен инстинкт".

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене.

Пред изданието тя споделя, че не се ограничава с нищо, но все пак избягва консумацията на преработени храни, кофеин и алкохол, както и глутен, тъй като страда от Цьолиакия (автоимунно заболяване).

"Не ям никаква преработена храна и не пия кофеинови напитки. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък затова ям месо и черен шоколад. Когато ми харесва, добавям захар в чая си. Ям като обикновен човек - когато съм гладна", заяви тя.

Все пак актрисата споделя, че това, което я прави толкова зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а "красотата вътре в нея".

"За мен истината е във вътрешна красота. Необходимо е да следваш определена философия или начин на живот, или вяра, които да ти помагат да намираш баланса в себе си. За мен това е будизма - това е нещо, което те връща отново в центъра. Това е ключът към вечната младост и красота - вътрешното усещане за форма и елегантност", допълни тя

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини