От х:

Днес в x:

ГЕРБ: Съпругата на Станишев праща прессъобщенията на "Инерком", БСП: Не носим отговорност за ничии бизнес дела

"Вече две седмици нагнетявате напрежение в обществото с истеричните си лъжи, че правителството на ГЕРБ и лично премиерът Бойко Борисов стояли зад сделката между ЧЕЗ и Инерком. Лъжи, които разбира се не доказвате с никакви разумни аргументи, защото такива няма. Вчера обаче се появи една писмена следа, която ясно показа кой стои зад доскоро анонимната компания Инерком." Това се казва в декларация на парламентарната група на ГЕРБ, разпространена чрез официалния сайт на партията.

И още: "Купувачът на активите на ЧЕЗ разпространи до медиите прессъобщение, чието съдържание не е особено интересно. Интересен обаче е авторът на прикачения файл, съдържащ въпросното прессъобщение. Той е Monika Yosifova !!! Това са имената, с които стана известна настоящата съпруга на председателя на ПЕС и бивш председател на БСП Сергей Станишев. Една малка техническа грешка, другари, ви издаде! Не просто БСП, а БСП и ПЕС стоите зад сделката за активите на ЧЕЗ в България! Сделка, за която се опитахте да ни наклеветите, за да повторите метежа от зимата на 2013 г.

Сега стана ли ви ясно, уважаеми колеги, кои са гадовете?!? Вчера Корнелия и шайката ѝ ги търсиха на площад „Независимост”, а те се оказаха отново на „Позитано”. По-цинични и по-нагли от всякога!"

Пълния текст на декларацията можете да видите ТУК.

"Във връзка с твърденията на #ГЕРБ, че Моника Станишева е свързана с дейността на купувача на #ЧЕЗ - заявяваме, че #БСП не носи отговорност за ничии бизнес дела", отговориха от червената партия в страницата си във Фейсбук.

"Внушенията, които обвързват партията с едни или други частни интереси, са абсурдни, защото БСП е с ясна и последователна позиция - не някой, а държавата да изкупи ЧЕЗ", се казва още в отговора на БСП.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Sp
    SpaceX
    0 0
    19:10, 8 мар 2018
    Българските политици са риск за националната сигурност.
Последни новини