От х:

Днес в x:

Премиерите по FOX LIFE и FOX CRIME през март

FOX LIFE

Специализантът

29 март, четвъртък @ 22:00 часа

Премиера за България

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Четвъртък @ 22:00 часа

 

Млад лекар идеалист (Маниш Даял) започва първия си работен ден, решен да спасява животи. Под наблюдението на закоравял, но брилянтен в работата си старши специализант (Мат Зукри), той скоро ще разбере, че лекарската професия не е това, което си е представял и границите между етичното и неетичното често са размити. „Специализантът“ е нова провокативна медицинска драма, разкриваща какво се случва зад кулисите в болниците.

Споразумението (The Arrangement) – Сезон 2

27 март, вторник @22:00 часа

Премиера за България

След пътуването на Меган, двамата с Кайл правят опити да се сближат отново, но в момент на напрежение – освен че организират най-очакваната сватба в Холивуд, те се подготвят за филмов проект, който може да промени кариерата и на двамата. През това време Диан и Терънс се озовават на кръстопът във връзката си.

Наръчник за разведени (Girlfriends’ Guide to Divorce) – Сезони 3 и 4

12 март, от понеделник до петък @ 22:55 часа

Премиера за България

 

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: понеделник-петък @ 22:00 часа

В този трети сезон жените се сблъскват с повече свобода и несигурност отвсякога и това ги кара да се замислят над живота си. Аби решава да даде шанс на любовните романи и хлътва по баскетболния треньор на сина си. Дилия (Некар Задега), която все още се опитва да си стъпи на краката, след като е била зарязана пред олтара, решава отново да се фокусира върху кариерата си. През това време Джо започва романтична връзка с колега, Барбара среща красив бизнесмен, а Фийби (Бо Гарет) бяга от еднообразието на наскоро сключения си брак благодарение на приятелството си с чаровна милиардерка. Без значение къде ще ги отведе животът, тези момичета могат да разчитат едиствено една на друга.

Малки сладки лъжкини (Pretty Little Liars) – Сезон 5

6 март, от понеделник до петък @ 16:05 часа

Премиера за канала

 

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: понеделник-петък @ 16:05 часа

Пригответе се за още обрати и драма, защото петият сезон на „Малки сладки лъжкини“ започва след епичния финален епизод на четвърти, в който освен всички шокиращи неща, които се случиха, Езра бе прострелян. Освен това Алисън е жива и всички са засегнати от нейната поява. Бившето гадже на Хана се завръща като нов човек. С повече въпроси отвсякога и още познати лица, завърнали се в града, със сигурност ни очаква сезон, изпълнен с емоции и интриги.

Следващият топмодел на Америка (America’s Next Top Model) – Сезон 22

1 март, от понеделник до петък @ 14:15 часа

Премиера за България

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: понеделник-петък @ 14:15 часа

 

В сезон 22 участват момчета и момичета. За пръв път от сезон 13 насам ограничението за височина е премахнато и състезанието е отворено и за участници с всякакъв ръст. Тайра Банкс и Джей Александър се завръщат на скамейката на журито. За разлика от последните три сезона, социалните мрежи вече не са част от шоуто. Системата за оценяване остава същата, но само резултатът от задачите и мнението на журито ще определят кой да бъде елиминиран.

FOX CRIME

Комисар Дюпен (Inspector Dupin) - Сезон 1

2 март, петък @ 22:00 часа

Премиера за България

 

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: петък @ 22:00 часа

За някои Бретан изглежда като края на света. Сред тях е и инспекторът по убийства Жорж Дюпен, който е изпратен там след службата си в Париж. Той е алергичен към риба и изпитва страх от океана, така че изобщо не се чувства в свои води…. За щастие чарът и топлият му характер му помагат да разчупи леда дори и с най-затворените местни и да се сближи с тримата си нови колеги полицаи- шегаджия, конфликтна личност и отговорно момиче. Дюпен е изненадан от това колко са изобретателни убийците в Бретан. Оригинал и фалшификат на произведение на Гоген връщат Дюпен обратно в 19-ти век… журналистка разкрива повече, отколкото може да понесе от смъртоносна тайна… жителите на спокоен остров са способни на всичко, за да държат туризма далеч от себе си... ексцентрична бивша актриса намира тяло, което мистериозно изчезва… митове около потънал в морето град сочат към убийството на млада двойка… Поне величествените хълмисти пейзажи на Бретан осигуряват невероятен фон на приключенията на Дюпен!

Военни престъпления (NCIS) - Сезон 7

13 март, от понеделник до петък @ 23:00 часа

Премиера за канала

ЖАНР: Драма, криминален

 

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: четвъртък @ 23:00 часа

Седмият сезон на хитовия сериал стартира с екипа на “Военни престъпления”, който все още се опитва да се справи със загубата на Зива (Коте де Пабло). Тони и Макгий имат за задача да й намерят заместник. Другите сюжетни линии, вплетени в сезона включват ергенско парти, което приключва с трагедия; убийство на лекар, извършено от севернокорейски таен агент; кибер атака, която води до масови проблеми в захранването на цял Вашингтон.

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини