От х:

Днес в x:

Дивата Канада по Viasat Nature, Лъскави трошки по Viasat Explore през март

Невероятната дива природа на Канада през четирите годишни времена ще покаже Viasat Nature в “ДИВАТА КАНАДА“ от 7 март, всяка сряда от 20:00. Хора, растения и животни трябва да се справят с променящите се условия на живот, резултат от обиколката на Земята около Слънцето. Но на някои места сезонността е особено изразена. Такова място е Канада!

Новата поредица „Фойерки: Живопис с огън“ от 5 март в 21:15 по Viasat Explore проследява търсещите приключения художници и техници от монреалската група "GFA". От Берлин до Сеул, от Рио до Монреал, предаването ни води зад кулисите на огненото шоу всеки ден от понеделник до четвъртък!

Дивата Канада | Viasat Nature
От сряда, 7 март, в 20:00

Брой епизоди: 4 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Wild Canada

Гръмотевични бури и торнадо се вихрят из канадските прерии, тайни светове се крият под снега, полярни мечки ловят риба на открито през лятото в Хъдсън Бей, причудливо животно, което живее под земята, има 28 пипала около устата си вместо очи, жаби, които замръзват през зимата, чудотворно се връщат към живот година след година през пролетта, рисове тичат по снега, за да преследват неуловимата си плячка през северните гори. Поредицата ще покаже най-невероятните и редки природни чудеса на Канада.

Фойерверки: Живопис с огън | Viasat Explore
От понеделник, 5 март, в 21:15

Брой епизоди: 24 x 30 мин.

Оригинално заглавие: Pyros: Painting With Fire

Новата документална поредица проследява търсещите приключения художници и техници от монреалската група "GFA". Те пътуват до екзотични места, имат изтощителни графици, борят се със сурови метеорологични условия и решават сложни технически проблеми в движение, за да осветят небето с магията на фойерверките.

И още:

Лъскави трошки | Viasat Explore
От четвъртък, 15 март, в 22:45

Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Flipping Bangers

Гъс Грегъри и Уил Трикет изоставят динамичните си кариери, за да последват мечтата си да спечелят пари, като купуват и продават коли. Разполагайки с ограничен бюджет, те се насочват към автомобили, които никой друг не би докоснал.

Търсенето на Фидо | Viasat Nature
От събота, 17 март, в 16:00

Брой епизоди: 6 x 30 мин.

Оригинално заглавие: Finding Fido

Във всеки епизод на "Търсенето на Фидо" експертът по кучетата Сет Кастил помага на ентусиазиран бъдещ собственик да намери идеалната компания за своя начин на живот. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини