От х:

Днес в x:

"Медиумът от Лонг Айлънд" и още по TLC през март

Медиумът от Лонг Айлънд
От 1 март, четвъртък, в 22:00 часа
Тереза Капуто е като всяка друга майка от Лонг Айлънд с изключение на едно нещо - тя разговаря с мъртвите. Истинският медиум и нейното колоритно семейство се завръщат с нови мистични моменти от света на духовете. Клиенти чакат по две години, за да се срещнат с Тереза, която кара много скептици да повярват в съществуването на духове, като им дава възможност да общуват с душите на починалите им близки. Очаквайте в поредицата: Тереза прави емоционален сеанс за някои много шокирани знаменитости, сред които е телевизионната икона Келси Грамър, която се свързва с няколко починали членове на семейството си. Тереза помага на млад мъж, чийто брат е починал при автомобилна катастрофа, да продължи живота си. По-късно тя празнува 50-ия си рожден ден, като участва в състезание по вдигане на тежести! Тази уникална поредица проследява как Тереза и нейното семейство намират точния баланс между семейството, работата и задгробния живот.

Млади и бременни
От 3 март, събота, в 23:00 часа
Тази емоционална документална поредица проследява възходите и паденията на тийнейджърки с непланирана бременност от три различни семейства. Освен сложните семейни взаимоотношения, всяка от тези млади майки е дете на майка-тийнейджърка. Ще проучим някои социални и медицински въпроси и ще проследим как всяко семейство обсъжда отношенията с родители и партньори по време на всеки етап от бременността преди появата на бебето.

Напрежението се покачва между майките и дъщерите и между семействата, защото всеки има мнение кое е най-доброто за младите родители и бебето. Младите обмислят къде да живеят и как да отглеждат своето дете, но дали са готови за тази огромна промяна в живота си?

Моето 1500 кг семейство
От 16 март, петък, в 22:00 часа
Семейство Андерсън е като всяко друго семейство в Америка, но с едно голямо изключение: и шестимата членове имат наднормено тегло. Цялото семейство тежи над 1500 килограма, а двама от членовете са с тегло над 300 килограма, като всички страдат от изтощителни хранителни пристрастия. Тази невероятна поредица проследява как семейството започва своето забележително отслабване, като целта им е да намалят мазнините и да променят завинаги своите разрушителни навици. С помощта на медицинския център „Гуинет" в Атланта семейство Андерсън се опитват да променят завинаги живота си и хранителните си навици. Дали всички ще се придържат към плана за отслабване или вече е прекалено късно?

В търсене на още една жена
От 19 март, понеделник, в 22:00 часа
Тази поредица представя необикновения живот на три семейства, които се намират в различни фази от процеса на търсене, срещи или приемане на нова съпруга в живота си. С надеждата да намерят жена, която да им подхожда, те разкриват сложния процес и начините, по които се справят с неодобрението на членовете на семейството и любопитните съседи. Първо ще се запознаем със семейство Сноудън, които на пръв поглед изглеждат като идеалното американско семейство с две красиви деца. Но след преодоляна изневяра Ашли и Димитри търсят втора съпруга! Семейство Олдридж са мормони-фундаменталисти с две съпруги и седем деца. Сега те се надяват да увеличат семейството си и активно търсят трета съпруга! А семейство Брайни разкриват как новата съпруга се приспособява към семейството и се справя с този полигамен начин на живот. Тези три семейства се срещат онлайн и лично, за да проучат възможностите за търсене и приемане на нова съпруга в своя живот.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини