От х:

Днес в x:

"Непознатата планета" по National Geographic през март

Непознатата планета (One Strange Rock) (10x60)

Неделя 25 март @ 20:55 часа

Премиера през март

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: One Strange Rock

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Неделя @ 20:55 часа

Това е невероятната и странна история на Земята, разказана от астронавти. Единствените хора, които са виждали планетата ни такава, каквато наистина е – перфектно калибрирана животоподдържаща система, носеща се в Космоса. От перспективата на Космоса нашите астронавти виждат свят, който е по-странен от научна фантастика, в който всяко живо същество е част от една необикновена взаимосвързана система, поддържаща живи над 8 милиона различни видове фантастични растения и създания - включително и нас хората. В „Непознатата планета“ групата от харизматични астронавти дава отговор на въпроса, който поражда уникалният изглед към Земята:

- Как от едно голямо парче скала се е създал живот?

Астронавтите ще ни покажат, че Земята е най-странното място във Вселената. По всички правила, наличието на интелигентен живот не би бил възможен тук. Те разкриват, че сме тук и можем да разказваме тази история благодарение на невероятни случайности и трудни за свързване събития.

Джейн (Jane) (1x120)

Неделя 18 март @ 21:55 часа

Премиера през март

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ Jane

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Неделя @ 21:55 часа

Благодарение на намерен, невиждан до момента, запис филмът разказва историята на ранните изследвания и проучвания на Джейн в Танзания, като се фокусира върху иновативната ѝ работа в природата, отношенията ѝ с оператора и неин съпруг Хюго ван Ловик и шимпанзетата, които са били обект на нейната работа.

Летищна сигурност 3: Перу (Airport Security 3: Peru) (8x60)

Понеделник 5 март @ 22:55 часа

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Airport Security 3: Peru

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Понеделник @ 22:55 часа

Премиера през март

Този трети сезон ни пренася на интернационалното летище „Хосе Чавес“, най-натовареното и модерно летище в Перу. Агенти на отдела за борба с наркотиците са готови да осуетят всеки опит за трафик на дрога, от контрабандисти, които крият кокаин в умело изработени куфарчета с изкуствено дъно до фалшиви пратки с наркотици, познати като „дрога по поръчка“. Пълният достъп ще ни позволи да видим какво отива в забранените зони на летището и да научим повече за логистиката, която прави това летище едно от най-безопасните в Латинска Америка.

Сервиз SOS (Car S.O.S.) – Сезон 6 (6x60)

Петък 23 март @ 21:55 часа

Премиера през март

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Car S.O.S.

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Петък @ 21:55 часа

„Сервиз SOS“ се завръща с 6 нови серии с любителя на автомобили Тим Шоу и професионалния механик Фъз Таунсенд, които ще вдъхнат живот на класически автомобили на нищо неподозиращи собственици. Тази поредица представя редица емблематични модели, включващи 1990s Lancia Delta Integrale, a 60s Citroen DS, an 80s Peugeot 205 Rally car and a 1950s MGA. Специалните гости този сезон включват актьора Джеймс Несбит и легендата от рали „Монте Карло“ Пади Хопкърк.

Изгубената империя на маите (Lost Treasure of the Maya Snake Kings) (1x60)

Събота 3 март @ 21:55 часа

Премиера през март

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Lost Treasure of the Maya Snake Kings

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Събота @ 21:55 часа

Джунглата в Централна Америка е една от последните големи граници на археологията. След десетилетия работа, древната цивилизация на маите постепенно е разкрита и изучена. Но сега се очаква технологията да промени всичко, след като LIDAR, въздушен метод за лазерно сканиране, разкрива за пръв път толкова голяма и сложна цивилизация.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини